• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri "pecnuo" crno-bijele: Partizan je slabiji nego prošle sezone!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Da li se slažete sa procjenom bivšeg trenera Partizana Andree Trinkijerija? Smatra da su crno-bijeli slabiji nego lani.

 Andrea Trinkijeri - Partizan slabiji nego prošle sezone Izvor: MN PRESS

Partizan je ovog ljeta zamijenio četvoricu igrača u odnosu na prošlu sezonu. Tako su iz kluba otišli Matijas Lesor, Jam Madar, Janis Papapetru i Dante Egzum, gdje su praktično svi imali vrlo značajnu ulogu lane, dok će sada njihova mjesta morati da popune Frank Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponjitka i Ognjen Jaramaz.

Crno-bijeli imaju ambicije da se plasiraju na fajnal-for Evrolige i već u četvrtak protiv Makabija (20.05) u Tel Avivu ćemo vidjeti gdje su u odnsou na takvu zamisao, ali ako pitate njihovog bivšeg trenera Andreu Trinkijerija - ne treba da budu preveliki optimisti!? U najavi sezone u Evroligi, Trinkijeri je ocijenio da je Partizan slabiji nego prošle sezone, što je smjela prognoza ako se uzme u obzir da su na okupu ostali Kevin Panter, Zek Ledej i Džejms Naneli, što je zadovoljstvo kakvo crno-bijeli dugo nisu imali.

"Partizan izgleda slabije nego prošle sezone, prije svega jer je ostao bez Matijasa Lesora koji je nezamjenljiv. Možda je to čak slučaj i sa Danteom Egzumom (da je nezamjenljiv, prim. aut.), ali Pi Džej Doužer je sve bolji iz utakmice u utakmicu", kazao je Trinkijeri za "Basket Njuz" uoči početka nove sezone Evrolige.

"Dodali su u ekipu visokog centra kakav je Frenk Kaminski, ali i dalje im nedostaje atletski snažan košarkaš kakav je Lesor", ocjena je Italijana, dok je dobro poznato i da crno-bijeli tragaju za pojačanjem.

Podsjetimo, Trinkijeri je trenutno bez kluba posle rastanka sa Bajernom, dok je Partizan startovao u ABA ligi ubjedljivom pobjedom nad Mornarom. Uoči gostovanja u Tel Avivu, trener Željko Obradović je poručio da ne mari previše za to što je prva utakmica na najtežem gostovanju, dok je kapiten Kevin Panter obećao da će biti još bolji lider.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:16
Kevin Panter pred novu sezonu KK Partizan u Evroligi
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC