• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Ivanović pred prvi meč Zvezde u Evroligi: Da ne izgorimo!

Autor Dragan Šutvić

Duško Ivanović govorio je pred prvi meč Crvene zvezde u novoj sezoni Evrolige.

 crvena zvezda asvel evroliga najava  Izvor: MN Press/MONDO/Nemanja Stanojčić

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Nemanja Bjelica potpisao je ovog ljeta za Crvenu zvezdu Meridianbet, međutim prema podacima sa zvaničnog sajta Evrolige - nije registrovan (još) za ovo takmičenje. Za to vrijeme još se čeka njegov zvanični debi pošto je doživio povredu pred meč sa Igokeoom, a za sada je potpuno nepoznato kada bi mogao na teren, o čemu ni trener Duško Ivanović ponovo nije želuo da govori pred susret sa Asvelom u Evroligi (četvrtak, 19.00).

"Sutra nam je važna utakmica... Ljudi moji, hajde da se koncentrišemo na to", kazao je Ivanović čim je spomenuto stanje Bjelice i misterija oko njegovog statusa na sajtu Evrolige, pošto je želio da priča samo o Asvelu.

"Napravili smo skup dobrih igrača koji tek treba da bude dobra ekipa i naša očekivanja su uvijek najveća. Ovo je za nas možda najopasnija i najteža utakmica jer je prva, svi očekuju da dobijemo, igrači imaju podršku i još će energiju da im da publika. Treba da se uskladimo da ne izgorimo. Iskusni smo da možemo da odigramo koncentrisano 40 minuta", poručio je iskusni trener na klupi Crvene zvezde.

Što se tiče nastupa Hange, Davidovca i Nejpira, Ivanović poručuje da su "okej" i da će još vidjeti da li će nastupiti, dok ne želi da povlači paralele sa prethodnim mečom protiv Asvela tokom pripremnog dijela. Tada je Zvezda slavila, ali trener crveno-bijelih ističe da ih sada čeka skroz drugačija ekipa.

"Nije bilo sakrivanja ni sa naše ni sa njihove strane, ali nismo bili kompletni. Nisu igrali glavni igrači De Kolo i Lovernj i sada se kod njih sve vrti oko toga, oni su sa njima i bez njih dvojice različite ekipe. Poraz Asvela u prvenstvu? Nismo previše razmišljali o toj utakmici, nisu igrali De Kolo, Kaudi, kao i još neki igrači, vjerovatno su se više spremali za našu utakmicu i to neće da nas zavara. Dolaze da daju maksimalno spremni", zaključio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC