• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda donirala novac porodicama ubijenih Srba: "Da ostanemo uz narod Kosova i Metohije!"

Autor Dragan Šutvić

Košarkaški klub Crvena zvezda donirao je novčana sredstva porodicama poginulih Srba na Kosovu i Metohiji.

 crvena zvezda donirala novac porodicama ubijenih srba na kosovu  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je trijumfom nad Igokeom u Laktašima počela novu sezonu u regionalnom takmičenju, a pred drugi meč u sezoni i debi u Evroligi iz kluba su stigle važne vijesti. Nisu u vezi sa Asvelom koji je naredni rival ekipe Duška Ivanovića - tiču se Kosova i Metohije, odnosno porodica trojice poginulih Srba u naselju Banjska!

Aktuelni šampion Srbije u košarci odlučio je da donira novčana sredstva proodicama koje su izgubile svoje najmilije u neredima na Kosovu i Metohiji početkom prethodne nedjelje i o tome je javnost obaviještena na svim zvaničnim kanalima kluba.

"KK Crvena zvezda Meridianbet uplatio je svim porodicama naših stradalnika iz Banjske na našem Kosovu i Metohiji sumu od po 1.200.000 dinara kao jednokratnu pomoć. Ovaj čin koji, nažalost, neće vratiti živote svih koji su stradali u Banjskoj, smatrali smo neophodnim kako bi pomogli porodicama koji su izgubili najbliže braneći svoja ognjišta i zemlju, ali i kao javni gest podrške našem narodu na KiM u cjelini koji već dugi niz godina živi izuzetno teško na toj teritoriji Republike Srbije. Crvena zvezda smatra da je od izuzetne važnosti da svi pošaljemo poruku u ovim trenucima - da moramo da budemo jedinstveni, i da ostanemo uz naš narod na Kosmetu. U dobru i u zlu", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Podsjećamo, sličan gest napravila je i fudbalska sekcija Crvene zvezde, koja se pre nekoliko dana oglasila saopštenjem o donaciji novčane pomoći. Takođe, navijači Zvezde organizovali su moleban u hramu Svetog Save na kojem su se pojavili i pripadnici drugih navijačkih grupa, a posebna zahvalnost otišla je na adresu navijača Partizana koji su bili prisutni.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC