• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemoj da me je**š, preuzmi! Trener psovao Gudurića, pa ga izveo iz igre (VIDEO)

Marka Gudurića na startu nove sezone Evrolige psovao trener Dimitris Itudis.

 Itudis psovao Guduriću Izvor: Sportklub/Screenshot

Dva najuzbudljivija meča prvog kola Evrolige završena su tek poslije produžetka. Olimpijakos je pobijedio Panatinaikos 88:78, dok je Fenerbahče uspio da sruši Olimpiju iz Milana isto nakon velike drame u dodatnih pet minuta - 85:82. Pobjedu je potvrdio srpski reprezentativac Marko Gudurić jednim pogođenim slobodnim bacanjem na 13 sekundi do kraja, poslije čega je Nikola Mirotić promašio šut za drugi produžetak.

Gudurić je meč završio sa 15 poena, međutim umalo je bio tragičar svog tima zbog jednog promašenog bacanja, ali i nešto slabije posljednje dionice tokom koje je trener Dimitris Itudis i vikao na njega na jednom tajm-autu. Nakon što je Gudurić promašio šut za tri poena, nije dobro "rotirao" u odbrani i Kajl Hajns je došao do lakih poena za "minus jedan", odnosno bilo je 65:64 za Fenerbahče na 5:49 do kraja regularnog dijela susreta.

Tada je Itudis održao buran tajm-aut tokom kog se obratio Guduriću na srpskom: "Nemoj da me je**š, preuzmi! Preuzmi!", glasno je ponavljao Grk, nekadašnji saradnik Željka Obradovića, poslije čega je poručio Marku da izađe iz igre.

Samo je Vilbekin bio efikasniji od Gudurića sa 19 poena, a osim srpskog reprezentativca po 15 su postigli Dorsi i Papajanis. Jam Madar je imao osam poena na debiju za novi tim. Što se tiče Olimpije, oni su zavisili od unutrašnje linije, tako da je Mirotić postigao 27 poena i imao 11 skokova, dok je Johanes Fojtman dodao 21.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC