• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DUŠANA DOVELI ZA DŽABE, A U ZAGREB POSLALI 8 MILIONA! Ovako je Fenerbahče napravio SUPER-TIM

Dušan Tadić promovisan je u Fenerbahčeu, gdje nastaje tim sa asovima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 Fenerbahče predstavilo Dušana Tadića Izvor: Instagram/fenerbahce/MN Press

Srpski fudbaler Dušan Tadić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom nakon što je na svoj zahtjev raskinuo saradnju sa Ajaksom 12 mjeseci prije isteka ugovora. Na iznenađenje mnogih, a posebno navijača Bešiktaša, kapiten reprezentacije Srbije stigao je u Istanbul u subotu kasno uveče, dok je u ponedjeljak na stadionu "Šukru Saračoglu" zvanično postao igrač turskog kluba.

Ispred domaćina, Tadića je pozdravio predsjednik Fenerbahčea Ali Kodž, dok je Srbin izrazio veliku zahvalnost svom novom klubu.

"Sjajan je osjećaj biti dio ovako velikog kluba. Fenerbahče ima sjajne navjiače i ne mogu da dočekam da zaigram fudbal pred njima. Hoću da osvojim što više trofeja mogu pred navijačima Fenerbahčea. Oni nam mnogo znače. Mnogo nam je potrebna njihova podrška. Uz njihovu energiju, bićemo veoma srećni i uspjećemo", govorio je Tadić ono što su navijači Fenerbahčea sigurno i htjeli da čuju.

Prije Dušana, u tim Ismaila Kartala došao je golgeter Intera Edin Džeko, a odmah poslije Tadićevog sletanja u Istanbul najavljeno je da će u tim stići i golman Dinamo Zagreba, Dominik Livaković. Hrvatski čuvar mreže stiže u transferu od osam miliona evra, uz dva miliona evra za bonuse. Takođe, golman hrvatske reprezentacije imao bi godišnju platu od oko 1,8 miliona evra, što je navodno duplo više od onoga što prima u Zagrebu. Podsjetimo, Edin Džeko stigao je iz Intera odmah poslije nastupa u finalu Lige šampiona sa Interom protiv Mančester sitija, a ni za njega nije plaćeno obeštećenje.

Tadić, Džeko, Livaković i ostatak Fenerovog tima krajem jula će početi učešće u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, a uz to će imati pun fokus na tursko prvenstvo, u kojem Fenerbahče želi da osvoji titulu poslije tačno 10 godina. U taj projekat u Istanbulu su ušli sa domaćim trenerom Kartala, nakon što je Portugalac Žorž Žezus otišao u junu poslije osvajanja Kupa Turske i preuzeo ambiciozni saudijski klub Al Hilal, u koji je doveo Sergeja Milinković-Savića i gdje želi i Aleksandra Mitrovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC