• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Srbije dobija 25.000.000 evra od turskog velikana: Tadić dogovorio sve detalje - to je bila najbolja ponuda!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski fudbaler Dušan Tadić novi je fudbaler Fenerbahčea, u kojem je dio ogromnih planova.

 Dušan Tadić dobija 25 miliona evra od Fenerbahčea Izvor: Profimedia

Završena je avantura Dušana Tadića u Amsterdamu, srpski fudbaler se seli u Istanbul! Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije zamijeniće Ajaks Fenerbahčeom i u narednim godinama biti jedan od najbitnijih igrača velikana turskog fudbala. Za to će biti veoma dobro plaćen, a u teoriji bi mogao da dobije i čitavih 25.000.000 evra!

Po informacijama koje za sada stižu iz Turske, Dušan Tadić će potpisati ugovor na 2+1 sezonu i biće plaćen oko 6.300.000 godišnje, a kada se na to doda i 6.000.000 evra koje dobija na ruke za potpis ugovora, jasno je zašto se opredijelio baš za ovu opciju. Iako je prethodnih dana prvo Bešiktaš pokušao da ga privuče ponudom od preko četiri miliona evra po sezoni, a zatim iz Saudijske Arabije stigao prijedlog za dvogodišnji ugovor sa godišnjom platom od sedam miliona evra, Tadić je jasno izabrao šta želi za nastavak karijere.

Ukoliko bi odigrao sve tri sezone u dresu Fenerbahčea Tadić bi od toga zaradio gotovo 19 miliona evra, a vjerovatno bi bilo i određenih bonusa ukoliko bi rezultati bili u skladu sa klupskim očekivanjima. Podsjećamo, turskog velikana čekaju obaveze u kvalifiakcijama za Konferencijsku ligu. Nakon što su prethodnu sezonu završili na drugom mjestu prvenstva, počeće od drugog kola kvalifikacija.

Sudeći po prelaznom roku, Fenerbahče silno želi da se nađe u grupnoj fazi, ali i da poremeti planove Galatasaraja koji je osvojio titulu prethodne sezone. U klub su stigli igrači poput Sebastijana Šimanskog, Rajana Kenta i Edina Džeke, a piše se da je turski klub najbliži potpisu startnog golmana Hrvatske Dominika Livakovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC