• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošića napali zbog Tadićevog transfera! Haos u Turskoj, Srbin se izvinjavao: Ljudi, danima ga ubjeđujem...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Duško Tošić je navijačima Bešiktaša poručio da uprkos njegovoj dobroj volji nije ubijedio Dušana Tadića da pređe u njihov klub, pošto je izabrao rivalski Fenerbahče.

 Duško Tošić nije uspio da ubijedi Tadića da pređe u Bešiktaš Izvor: MN Press/Twitter/Fabrizio Romano/Screenshot

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić iznenada je raskinuo ugovor sa Ajaksom i uprkos ponudama jednog kluba iz Saudijske Arabije i Bešiktaša, na kraju je završio u Fenerbahčeu. Transfer je potvrđen praktično u ponoć i očekuje se da će Tadić svakog trenutka biti predstavljen u redovima moćnog turskog kluba, a za to vrijeme gnjevni su navijači Bešiktaša koji su zbog izbora srpskog fudbalera napali i Duška Tošića!

Upravo je Tošić, nekadašnji igrač Bešiktaša, bio posrednik u transferu zajedno sa Tadićevim agentom Milošem Milenusnićem, ali na kraju nije uspio da ubijedi "desetku" da pojača crno-bijele. Zbog toga su navijači ljuti na Tošića i dobio je razne poruke putem društvenih mreža, pa je morao da se oglasi nakon propalog transfera.

Izvor: MN PRESS

"Dragi navijači Bešiktaša, konačna odluka Tadića, koga sam danima ubjeđivao da potpiše za Bešiktaš, nije bila u korist vašeg kluba. Sve najbolje", napisao je Duško Tošić koji se poslije završetka igračke karijere sve više uključuje u transfere, tako da je već posredovao u nekoliko važnih poslova, baš za Bešiktaš. U redove istanbulskog kluba uspio je da dovede Miralema Pjanića iz Barselone, pa je reprezentativac BiH u ovom klubu proveo godinu dana na pozajmici.

Što se tiče Tadića, trebalo bi da bude novi vođa Fenerbahčea koji se "opario" odlaskom talentovanog Arde Gulera u Real Madrid. Upravo će Tadić biti nova desetka Fenera u pokušaju da dođu do prve titule prvaka poslije deset godina, a za te potrebe stigli su još i Edin Džeko, Rajan Kent, Sebastijan Šimanski, Gustavo Enrike...

Za sada to nije dovoljno ukomponovano, tako da smo prije nekoliko dana vidjeli i kako se Crvena zvezda poigravala sa Turcima i došla do osvajanja turnira u Rusiji.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Dušan Tadić psuje Nejmara
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC