• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG OVOG POTEZA TURCI ĆE OBOŽAVATI DUŠANA TADIĆA! Prvo oduševio navijače, pa kročio na teren! (VIDEO)

Jedan od najboljih igrača Fenerbahčea, kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić, postaće miljenik navijača turskog kluba,

 Dušan Tadić ljubi dres Fenerbahčea Izvor: twitter/@ajansfenercom

Samo nekoliko nedjelja bilo je potrebno Dušanu Tadiću da pokaže navijačima Fenerbahčea kakav je fudbalski majstor, a još malo vremena bilo je potrebno da počnu da ga obožavaju i zbog drugih stvari.

Na društvenim mrežama postao je hit snimak sa meča koji je turski velikan igrao u četvrtak uveče u okviru Konferencijske lige, kada je kapiten Srbije tek u finišu dobio priliku da zaigra.

Odlukom trenera, Tadić je tek u 87. minutu kročio na teren, ali je prije toga pokazao ogromno poštovanje klubu koji ga je angažovao ovog ljeta. Navijači su sa tribina snimili kako Tadić dva puta ljubi dres prije nego što ga obuče i krene na teren, a to je izazvalo erupciju oduševljenja. Na jednom navijačkom Tviter profilu snimak je sakupio gotovo 4.000 lajkova, a mnogi su komentarisali ovaj Tadićev postupak. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Fenerbahče je savladao Nordjeland (3:1) u prvom kolu grupne faze Konferencisjke lige, a svi golovi postignuti su prije nego što je Tadić zaigrao. Što se tiče individualne statistike srpskog fudbalera, on je u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu imao četiri gola i asistenciju na šest odigranih mečeva, a asistirao je i u prvom kolu turskog prvenstva. 

Podsjećamo, Tadić je u karijeri igrao za Vojvodinu, Groningen, Tvente, Sautempton i Ajaks, prije nego što je ovog ljeta stigao u redove turskog velikana. Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je 24 meča, tri puta je nastupio za reprezentaciju na Olimpijskim igrama, a u dresu seniorskog tima upisao je tačno 100 nastupa. Uskoro će, ukoliko sve bude po planu, postati rekorder po broju mečeva u dresu sa državnim grbom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC