• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čujem i osjetim bombe!" Drama bivšeg igrača Zvezde u Izraelu, javio se iz skloništa! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji bek Crvene zvezde sada se javio iz Izraela i ispričao kako to izgleda kada si u grotlu rata!

 Džon Holand se javio iz skloništa u Izraelu - Osjećam bombe Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Jedan od košarkaša koji su se našli u Izraelu usred rata je i doskorašnji prvotimac Crvene zvezde Džon Holand! Sjajni defanzivac koji je prošlu sezonu proveo u Beogradu sada je u Hapoelu iz Tel Aviva i našao se u centru ratnih dešavanja. 

Javio se na svom instragram profilu iz skloništa i otkrio da već dva dana redovno može da čuje i osjeti bombe, Takođe je podsjetio da je bio i u Rusiji kada je počeo rat sa Ukrajinom, pošto je tada nastupao za Uniks iz Kazanja. 

"Trenutno sam u Izraelu. Počelo je bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za sklonište, zbog kojih smo morali ući u sklonište. Ako pogledate ulice, prilično su prazne sada. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš čuti bombe, osjetiti ih malo, neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati. Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu, ali to je bilo malo drugačije jer zaista ne osjetiš to, znaš, osim pada vrijednosti rublje i takvih stvari. Zaista ne osjetiš bombe kao što osjećaš ovdje, osjećaš bombe koje eksplodiraju. Dakle, najmanje reći dan je bio zanimljiv i vidjećemo šta će biti sutra. Govore o treningu. Ne mislim da ćemo trenirati. Uh, ne znam. Ne znam šta će se desiti, ali znate, samo dokumentujem ovo jer, eto, možda, znate... Ali, da, to je otprilike sve od mene trenutno. Siguran sam. Osjećam se relativno sigurno. Dakle, to je život. Javiću vam se ponovo", poručio je Holand.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC