• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović u čudu poslije pobjede Partizana od 26 razlike: To je opasno po nas...

Željko Obradović nije želio preveliku euforiju i iznenađen je što je Partizan ostvario tako laku pobjedu u Francuskoj.

 Željko Obradović nakon Asvela izjave Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Nakon poraza u Tel Avivu, Željko Obradović je tražio hitnu reakciju svoje ekipe - i tako je i bilo. Partizan je razbio Asvel 88:62 (17:13, 26:16, 29:19, 16:14) za prvu pobedu u Evroligi ove sezone, i to na gostovanju, ali uprkos tome nije želio da stvara preveliku euforiju, željevši da njegova ekipa ostane sa obje noge na zemlji.

"Startovali smo u Evroligi na loš način, pričali smo sa igračima i pokušali da shvatimo kako da igramo. Večeras smo startovali dobro, sa mnogo trčanja i dobroj odbrani. Generalno, imali smo veoma dobru utakmicu i mislim da je Asvel bolja ekipa od onoga što je prikazao. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su došli", rekao je Željko Obradović na konferenciji za medije na kojoj je priznao da nije očekivao ovakvu utakmicu.

"Nismo očekivali ovako laku utakmicu. Očekivali smo drugačiji meč, pričali smo o svemu, pogotovo nakon meča Asvela i Crvene zvezde. Ovo je opasno po nas, jer na ovakvim mečevima timovi ne moraju da igraju jako u Evroligi", dodao je "Žoc" i naglasio da nije previše obratio pažnju na slabije procenta šuta za tri poena jer je odbrana funkcionisala.

Što se tiče trenera Ti Džeja Parkera, brata vlasnika kluba Tonija Parkera, čini se da u ovom trenutku ne može nikako da razmrda ekipu jer je vezao poraze protiv "vječitih". "Kako da objasnim ovo, koja su pitanja? Ne znam da objasnim ništa, kako smo odigrali prvu utakmicu u Evroligi ove sezone... Ovo više nije stvar taktike, igrali smo dobro i pripremali utakmicu na dobar način. Nemam objašnjenja, ovo je stvar karaktera", prebacio je krivicu na igrače trener Asvela.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC