• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Je l' vi mislite da sam ja glup!? Ataman ljut zbog priča da je tiranin: Recite mi - ko bi to preživio?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ergin Ataman odgovorio na priče o "beskonačnim treninzima" u Panatinaikosu.

 Ergin Ataman odgovorio na prozivke da je trening držao sedam sati Izvor: Twitter/Eurohoops/Screenshot

Panatinaikos je došao do prve pobjede ove sezone u Evroligi savladavši na svom terenu Bajern (78:71). Na taj način, tim Ergina Atamana pokazao je reakciju zbog lošijih igara i rezultata na startu sezone, pošto su očekivanja - nakon silnih ulaganja ovog ljeta - naravno na visokom nivou.

Nakon što je PAO dvaput već izgubio od gradskog rivala Olimpijakosa, pa potom slavio uz neubjedljivu igru protiv Marusija (82:71), pojavile su se informacije da je Ergin Ataman "mučio" svoje igrače. Preciznije, pričalo se da su igrači na treningu proveli čak šest sati, odnosno da su u samoj dvorani proveli "puno radno vrijeme" i osam sati radili na hitnom ispravljanju grešaka, što je poslije svega Ergin Ataman demantovao.

"Dajte, ljudi... Imali smo samo gledanje video-snimaka od četiri sata, gledali smo mečeve protiv Olimpijakosa i Marusija, gledali naše greške i pričali smo o tome. Sada smo imali odgovor na to. Niko ne bi preživio trening od sedam sati, nisam ja glup trener da šest-sedam sati treniramo dva dana pred meč u Evroligi. Molim vas, pišite istinite stvari na društvenim mrežama", zavapio je Ergin Ataman uz osmijeh, naravno objašnjavajući da nije takav tiranin kakvim su ga grčki mediji predstavili prethodnih dana zbog očajnih rezultata Panatinaikosa.


To se promijenilo protiv Olimpijakosa jer je zablistao bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana Matijas Lesor koji je upisao 16 poena i šest skokova (7/10 iz igre), dok ga je pratio Džerijan Grant sa 14. Dvocifreni su bili još Marijuš Grigonis sa 11 i Huančo Ernangomez sa 10. Luka Vildoza je dodao osam poena, a u timu nije bilo Kostasa Slukasa.

Što se tiče Bajerna, koji od ove sezone vodi trofejni stručnjak Pablo Laso, njih je predvodio Leandro Bolmaro sa 19 poena, dok je samo još Isak Bonga bio dvocifren sa 10.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC