• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović upozoravao poslije poraza, a Litvance zanimalo samo jedno na konferenciji!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Duško Ivanović je poslije poraza od Žalgirisa održao konferenciju za medije.

 Duško Ivanović pres konferencija poslije Žalgiris - Crvena zvezda Izvor: YouTube/Zalgiris Kaunas

Crvena zvezda Meridianbet pala je u Kaunasu (79:74). Izgubila je od Žalgirisa u utakmici koju je imala u svojim rukama. Vodila je sa 63:54 na sedam minuta prije kraja. Onda je za tri minuta uslijedila serija od 13:0 koja je prelomila meč i donela trijumf domaćem timu.

Poslije kratke izjave pred kamerama Duško Ivanović je bio i na konferenciji za medije gdje je pričao o porazu. "Čestitam Žalgirisu počeli su i završili sa dobrim intenzitetom, mi smo počeli 'mekano' i završili na sličan način. Imali smo problem sa odbranom na Ulanovasu, oni su igrali dobro tada, lopta se bolje kretala i napravili su prednosti", rekao je Ivanović.

Domaćin je posljednju dionicu dobio sa 11 razlike, pa je novinare zanimalo šta se to promijenilo u odnosu na prve tri dionice. "Žalgiris nije promijenio ništa, igrali su kao u Bolonji, snizili su petorku, preuzimali su sve, mi nismo uspjeli da spustimo loptu u reket. Ulanovas je napravio razliku."

Litvanske novinare zanimao je samo jedan igrač - Rokas Gedraitis, posljednja dva pitanja bila su o njemu. Prvo su ga pitali šta očekuje od Litvanca u sezoni. "Duga je sezona, dobro poznajem Rokasa, profesionalac je, igra dobro na obje strane terena. I on i svi igrači, svi moraju da napreduju. Ovo je prvi signal. Prvi meč protiv Asvela smo dobili lako, ali je ovo znak da nismo dobri u ovom momentu i da moramo da napredujemo."

Podsjetili su iskusnog stručnjaka na Rokasovu izjavu u kojoj je istakao "da je zbog Duška izabrao Zvezdu". Potvrdio je još jednom da mu je zbog toga drago. "Želio sam da dođe u Zvezdu, jer ga poznajem, volim ga, znam tačno šta može da nam da u svakom momentu", završio je Ivanović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC