• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Ivanović traži reakciju igrača Zvezde: Ne spremamo se mi za Vokera nego za Monako!

Autor Milutin Vujičić

Trener Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović obratio se medijima pred meč u Areni.

 Duško Ivanović najava Crvena zvezda - Monako Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Crvena zvezda Meridianbet u srijedu od 20 časova igra meč trećeg kola Evrolige protiv Monaka, a trener Duško Ivanović uoči susreta poručuje da očekuje od svoje ekipe da pokaže reakciju zbog poraza u Kaunasu. Naglasio je da je Monako veliki izazov pošto važi za jednog od favorita na fajnal-foru Evrolige, dodajući da će sada igrati sigurno koncentrisano i snažno kako bi se vratili u pravu formu poslije 0-2.

"Svaka utakmica je bitna, naročito ova koja dolazi poslije poraza u Kaunasu. Oni imaju kvalitet za fajnal-for, ali nisu počeli baš dobro. Tako da će da budu još opasniji sutra. Moramo da budemo fokusirani i spremni za meč i svih 40 minuta", naglasio je trener Crvene zvezde u obraćanju medijima.

Pogledajte

03:21
Duško Ivanović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Tom prilikom kao da je poslao i poruku svojim igračima koji su protiv Žalgirisa imali koncentracije za nešto manje, "držali" su se protiv Litvanaca 35 minuta, a potom pali: "Košarka je sport gdje 40 minuta mora da se igra. Moramo biti spremni, da imamo strpljenje. Monako igra čvrsto u odbrani i izuzetno su kvalitetni u napadu, pa je naše strpljenje ključ za ovaj meč", poručio je Duško Ivanović.

Trener Zvezde je istakao da ima "malih tegoba" kod pojedinih igrača, ali da će sve biti u redu sa njima, dok je istakao i da je značajno što se meč igra u Areni gde se nada velikoj podršci navijača. Svjestan je da je potrebno još neko vrijeme da se novi tim crveno-bijelih uigra, dok luksuz "tima iz prošle sezone" imaju u Monaku.

"To je njihova prednost, dugo su zajedno, ali ne gledamo tako nego samo kvalitet koji imaju. Imaju veliki broj igrača koji mogu da riješe jedan na jedan protiv bilo koga", kazao je Ivanović i prokomentarisao mogući nastup NBA zvijezde i najvećeg pojačanja Monaka ove sezone Kembe Vokera: "Ne spremamo se za Vokera, ni za jednog drugog igrača, spremamo se za Monako".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC