• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio zvijezda Džordanovog tima, sad debituje pred Delijama: Bivšeg NBA asa mali zvezdaši jurili za fotku u Štark areni

Najmlađi navijači Zvezde "jurili" su ga za fotografiju dok se spremao za zagrijavanje pred meč,

 Mališani jurili Kembu Vokera u Beogradu  Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Doskorašnji NBA plejmejker Kemba Voker debitovaće u Evroligi baš u Beogradu, na utakmici Monako - Crvena zvezda Meridianbet. On je došao na dugo iščekivani prvi nastup za tim Saše Obradovića u Štark areni, gdje će srpski tim igrati za drugi evropski trijumf, a francuski predstavnik za prvi. Voker zbog povrede nije mogao da igra u uvodna dva kola, a velika želja ljubitelja košarke da ga konačno vide na terenu biće ostvarena u srijedu uveče u Srbiji.

Kemba Voker bio je donedavno veoma traženi NBA plejmejker, čak osam godina lider Šarlot Hornetsa i Ol-star igrač, čija epizoda u Boston Seltiksima od 2019. do 2021. nije bila uspješna i nagovijestila je njegove probleme da nađe tim u kojem će imati važnu ulogu. Potom je nastupao za Njujork Nikse u sezoni 2021/22, potom za Dalas Maverikse u 2022/23, a ovog ljeta je prihvatio poziv iz Evrope i postao zvjezdani tandem Monaka, zajedno sa Majkom Džejmsom.

Kao četvorostruki NBA Ol-star igrač, nekadašnji NCAA šampion i visoki deveti "pik" na draftu 2011. godine, Voker je prije samo četiri godine odigrao sezonu u kojoj je prosječno postizao po 25,6 poena. Malo ko je mogao da pretpostavi da će igrač koji je u čak pet "vezanih" sezona u NBA ligi postizao više od 20 poena u prosjeku doći u Evropu, ali sada je ipak tu, sa 33 i po godine. Prošle sezone zaradio je čak 27,4 miliona dolara, a za 12 godina u NBA ukupno je od ugovora prihodovao 195 miliona dolara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC