• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Janis Sferopuls pres konferencija poslije pobjede protiv FMP
 Janis Sferopuls pres konferencija poslije pobjede protiv FMP

"Hrabar ili lud da preuzmem Zvezdu pred dva derbija?" Sferopulosov osmijeh i poruka: Da se plašim...

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Janis Sferopulos je poslije pobjede na startu mandata u Crvenoj zvezdi poručio da se ne plaši izazova.

 Janis Sferopuls pres konferencija poslije pobjede protiv FMP Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Novi trener Crvene zvezde Janis Sferopulos obratio se novinarima poslije pobjede nad FMP-om, a između ostalog je pričao i o tome u kakvom je trenutku preuzeo tim i šta očekuje od tima u narednom periodu. Jasno je rekao šta očekuje od ekipe, a poručio je da se dva derbija proitiv Partizana ne plaši!

Detalje konferencije za medije pronađite u sekciji RAZVOJ DOGAĐAJA.

Možda će vas zanimati

20:33

Kraj

Konferencija je završena.

20:28

Hrabar ili lud?

Na pitanje MONDA da li je hrabro ili ludo preuzeti tim u ovakvom momentu pred dva večita derbija nasmejao se i rekao: "Ne, to je hrabrost. Da sam želeo da se plašim ostao bih kod kuće!"

20:27

ZA sada nema promena?

"Sada sam fokusiran na igrače koje imam. To su naši igrači i verujem im potpuno."

20:26

Branko Lazić i povrede

"Ima jak udarac u rebro, ali reći će nam doktori koliko je ozbiljno. Marko je imao virus, ali mislim da  će biti spreman već sutra. Nedović je na terapijama."

20:24

Da li ima dovoljno igrača?

"Kada sam došao ovde znao sam da je sastav kompletiran i verujem da sa ovim igračima. Jako sam srećan kako je Jago igrao večeras jer je on igrač koji može da nam da laka rešenja na terenu. Mislim da je odreagovao jako dobro danas na ulogu koja mu je namenjena,"

20:21

Na čemu mora posebno da radi?

"Prvenstveno moramo da igramo brže u ofanzivi. Želim da posle dobre odbrane iskoristimo "prazan" teren. Hoću da imamo brži napad, da budemo sinhronizovaniji i da igramo u istom duhu. Defanzivno želimo da poboljšamo detalje u svakom aspektu igre. Odbrana u tranziciji je bila dobra, ali generalno moramo na malim detaljima da radimo u odbrani. Za mene je jako bitno da ne zbunim igrače jer dok igramo ne možemo dati previše informacija igračima jer ne možemo tako brzo da menjamo igru. Verujemo u sistem koji je postojao i polako ćemo probati da ga promenimo u moju filozofiju", naglasio je Sferopulos. 

20:19

Poruka za navijače

"Ja moram da poručim navijačima da nas podrže jer je pred nama veliki put. Daćemo sve za uspeh kluba", dodao je on. 

20:19

A sad o utakmici

"Želim da kažem da je teško igračima da se adaptiraju na novog trenera u toku sezone. Do sada smo samo jednom trenirali, a za sada sam jako zadovoljan svime što sam video. Prvo naporom i trudom, a drugo ofanzivnim delom igre. Jako sam srećan zbog 31 asistencije koju smo imali i ovako želimo da igramo. Uvek kao tim, ne kao individualci. Defanzivno mroamo da se poboljšamo, ali ćemo polako pokušavati da to promenimo. Još je rano pričati o adaptaciji tima na moju filozofiju", rekao je Grk. 

20:16

Evo ga Sferopulos!

Prvo pre nego što ću pričati o meču reći ću da mi je velika čast što sam trener tako velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Želim da se zahvalim na tome predsedniku Čoviću i upravi. Desilo se jako brzo i želim da kažem da veoma poštujem gospodina Ivanovića koji je veliki trener i sjajna osoba. On je tim ostavio u jako dobroj situaciji. 

U Crvenoj zvezdi moramo da se borimo za naš klub, a naši fanovi će nas podržavati u dobru i zlu. 

20:11

Loša scena na kraju...

Na samom kraju meča smo videli vrlo ružan momenat kada se povredio kapiten crveno-belih Branko Lazić... Nadamo se da povreda nije ozbiljna. 

20:07

Nije ovo bilo lako...

Teže nego što se očekivalo došla je Zvezda do pobede, bio je sve vreme u zaostatku FMP, ali je krajem treće i početkom četvrte četvrtine tim Nenada Stefanovića ušao u potpuni egal! Ipak, na kraju nisu imali "panteri" snage za iznenađenje.

20:03

Čekamo Sferopulosa!

Novi trener Crvene zvezde Janis Sferopulos debitovao je na klupi crveno.belih pobedom nad FMP-om, a sada će se prvi put obratiti novinarima. 

UKRATKO

  • Pobeda Zvezde
  • Debi Sferopulosa
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije