• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolu Jokića čuvao 40 kg lakši košarkaš?! "Mora da se ugoji"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čet Holmgren je pokušao da sačuva Nikolu Jokića i nije bio ni blizu tog cilja. Pogledajte kako je izgledao njihov duel, a i šta mu je Somborac savjetovao.

 Nikola Jokic porucio Cetu Holmgrenu da se ugoji Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Denver je ubjedljivo savladao Oklahomu u gostima (128:95), a srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je bio nezaustavljiv. Malo mu je falilo za tripl-dabl, a susret je završio sa 28 poena, 14 skokova i pet asistencija, uz  jednog "nokautiranog" košarkaša protivničkog tima. To je bio Čet Holmgren koji mu se našao na putu...

Drugi pik sa drafta 2022. godine, koji je propustio čitavu prethodnu sezonu, ostao je da leži na parketu sredinom treće dionice nakon što je pokušao da sačuva Jokića. Gurao se sa Jokićem i dobio lakat u lice, zbog čega su sudije pregledale da li se radi o nesportskom prekršaju, međutim to nije mnogo zanimalo Holmgrena. Zanimalo ga je samo da prestane da mu "zvoni glava" pošto je udarac bio jak, a sam ga je "tražio" u nekim prethodnim situacijama sa Jokićem.

"On je veoma talentovan momak, ali ovo mu je prva godina u NBA. I dalje uči sve... Mislim da mora malo da se ugoiji, iskreno. Ali da, mislim da je njegov talenat unikatan", kazao je Jokić mladom kolegi i možda bi mogao da ga posavjetuje kako da dođe do optimalne kilaže uz burek i koka-kolu, kao i sam u tinejdžerskim danima.

Vjerovali ili ne, ali Holmgren (88 kg) je pokušavao da sačuva Jokića (129 kg) i dobio je lekciju za cijeli život. Čak 41 kilogram teži košarkaš od njega ga je postavio na svoje mjesto. Pogledajte njihove duele od prethodne večeri:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC