• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić došao kod Gudurića, pa napravio šou na treningu (VIDEO)

Dvojica srpskih sportista koji nose dres Fenerbahčea hit među navijačima turskog kluba.

 Tadić i Gudurić na treningu Izvor: Twitter/europacnfleague/printscreen

Fudblaeri Fenerbahčea igraju fantastičnu sezonu za sada i pobijedili su svaki meč u svim takmičenjima, a Dušan Tadić brzo je postao jedan od miljenika navijača. Turci su o kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije pjevali i na košarkaškom meču u Minhenu, pa je Tadić "ispoštovao" i posjetio trening košarkaša na kojem se sreo sa Melihom Mahmutogluom, ali i srpskim reprezentativcem Markom Gudurićem. Njihov susret bio je posebno zanimljiv.

Na društvenim mrežama pojavio se vidio na kojem Dušan Tadić šutira slobodna bacanja. U odijelu je gađao sa linije penala i bio polovično precizan, ali samopouzdanja nije manjkalo jednom od najboljih fudbalera u turskom šampionatu.

"Možeš ako hoćeš da zoveš neku dvojicu da ih izubijamo", rekao je Tadić guduriću između dva slobodna bacanja, a na Markovu opasku dobacio je još i "Ja sam najbolji pod pritiskom". Pogledajte tu scenu:

Marko Gudurić je za Fenerbahče igrao između 2017. i 2019. godine, pa među navijačima već ima kultni status. On se nakon jedne NBA sezone vratio u Tursku i 2020. godine ponovo obukao dres tima iz Istanbula, a sada je malo vremena na treningu proveo sa zemljakom koji od prije nekoliko mjeseci nosi dres istog kluba. Dušan Tadić je tokom ljeta stigao u klub kao jedno od najvećih pojačanja i važan je dio tima koji igra fantastično na početku nove sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC