• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni napadač Serije A u 41. godini postao košarkaš! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Argentinac Rodrigo Palasio potpuno je okrenuo svoju karijeru. Cijeli život je fudbaler, a sad je odjednom posvećen košarci.

 Rodrigo Palasio sada igra kosarku Izvor: Stefano Nicoli / LaPresse / Profimedia

Bivši fudbaler Rodrigo Palasio (41) godinama je bio jedno od velikih imena u Seriji A, a nakon završetka igračke karijere, odlučio je da ostane aktivan u sportu. Argentinac je umjesto trave, odabrao parket i sada u košarkaškom dresu nastavlja da oduševljava svoje fanove - kao i proteklih godina na fudbalskom terenu.

Palasio je tokom karijere postigao čak 93 gola u Seriji A, a svoju karijeru završio je tokom ljeta 2022. godine i odmah se posvetio košarci. Italijanski mediji objavili su fotografije Palasija na terenu Serije D i nije dugo trebalo da postane viralna, iako su mnogi skeptični da nije u pitanju on. Njegov sadašnji izgled poprilično se razlikuje od onoga na šta smo navikli tokom fudbalske karijere.

Danas, Palaso igra za ekipu Polisportiva Garenjano Basket, koja se takmiči u četvrtoj italijanskoj ligi, u Milanu. Bez obzira na njegove trenutne sportske aktivnosti, fudbal će uvijek ostati ono po čemu će ga pamtiti svi njegovi fanovi, jer je ostavio dubok trag u Italiji, ali i u rodnoj Argentini.

Najveći pečat ostavio je u Interu za koji je odigrao 140 utakmica i postigao 39 golova. Takođe, briljirao je i u dresu Bolonje i Đenove. Argentinac je postao legenda u Boki Juniors, za koji je nastupao u 131 utakmici i postigao 54 gola. Tokom karijere dugo godina je nosio i nacionalni dres Argentine, za koju je upisao 27 nastupa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC