• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Luka Jović nije dostojan Milanovog dresa": Italijani brutalni prema Srbinu: "Jedva stoji na nogama!"

Autor Dragan Šutvić

Luka Jović nalazi se na udaru kritika javnosti nakon još jednog kiksa Milana.

 italijanski novinari luka jović nije dostojan dresa milana  Izvor: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Milana nalaze se u katastrofalnoj formi pošto su na posljednje tri utakmice u Seriji A osvojili samo jedan bod - na poraz od Juventusa i remi sa Napolijem nadovezao se i poraz od Udinezea, kojem je to prvi trijumf u ovoj sezoni italijanskog prvenstva. Na udaru su mnogi, a među onima koji trpe najviše kritika nalazi se Luka Jović za kojeg štampa piše kako nije dostojan dresa slavnog kluba iz Milana!

Srpski fudbaler dobio je ulogu startera na meču 11. kola Serije A, ali je već na poluvremenu zamijenjen. Zajedno u tandemu sa francuskim napadačem Olivijeom Žiruom bio je među najgore ocijenjenim igračima na terenu, što nije promaklo javnosti koja je brutalno komentrisala njegov nastup.

Čuveni list "Gazzetta dello Sport" istakao je da je Jović bio najgori pojedinac na terenu, "Corriere dello Sport" ocijenio ga je četvorkom, a "Tuttosport" istakao da u njegovoj igri nije postojao nijedan dobar element i da se činilo da Luka Jović ima problem da samo stoji na nogama! Brutalno, čak i za italijansku štampu koja je poznata po kritikama bez dlake na jeziku. 

Da stvari budu još gore po Luku Jovića, loša forma tima poklopila se sa nešto većom minutažom koju mu je Stefano Pioli namijenio. Statirao je u debaklu protiv Intera, zatim nastupio u pobjedama nad Veronom i Đenovom, ali kada je Pioli počeo da mu vjeruje sve se raspalo - dobio je pola sata protiv Juventusa i upisan je poraz, zaigrao je u finišu meča protiv Napolija, a na pomenutom susretu sa Udinezeom trener ga je sklonio sa terena već na poluvremenu. Ukupan bilans je šest mečeva, bez gola i asistencije, uz krizu koja sada prati cijeli tim.

Dok se Milan muči, njegovi najveći rivali osvajaju bodove i odmiču na vrhu tabele. Nakon 11 odigranih kola gradski rival Inter ima 28 osvojenih bodova, odnosno čak šest više od tima Stefana Piolija. Juventus je drugoplasirani sa 10 mečeva i 23 boda, pa bi Interu mogao da se primakne, a da Milan ostavi na bezbjednoj udaljenosti. Takođe, Napoli, Atalanta, Fiorentina, pa čak i bolonja i Lacio, mogli bi u narednom periodu da ugroze treće mjesto na kojem je Milan u ovom trenutku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC