• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovića kritikuju, a trener digao glas! Mogao bi i Vlahovićev "šef" nešto da nauči: Luka je osjetljiv momak...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stefano Pioli je još jednom pokazao zašto ga svi igrači Milana obožavaju.

 Stefano Pioli brani Luku Jovića Izvor: Profimedia

Milan je u subotu savladao Đenovu 1:0 (0:0) sa Olivijeom Žiruom na golu, a taj susret će dugo pamtiti i Luka Jović pošto je prvi put od dolaska u redove "rosonera" počeo meč. Ne može se reći da je briljirao, rijetko je imao kontakt sa loptom, tako da dan nakon meča u italijanskim medijima - koji su uvijek oštri prema strancima - ređaju se kritike na njegov račun, međutim njegov trener Stefano Pioli ne želi da dozvoli da to poremeti njegovog igrača.

Za razliku od Maksa Alegrija, koji redovno kritikuje Dušana Vlahovića i kada odigra dobro, Stefano Pioli je bio vrlo blag prema Joviću i pokušava da mu popravi samopouzdanje koje je na niskom nivou još od kada je iz Njemačke otišao u Real Madrid, a već su četiri godine od tog trenutka.

"Imao je nekoliko dobrih poteza, dobro je sarađivao sa saigračima, držao loptu. On je jako osjetljiv momak, došao je kod nas poslije teške sezone gdje su očekivanja bila velika, ali svakako može da podigne intenzitet svoje igre i unaprijedi je u nekim segmentima", kazao je Pioli i tako održao lekciju i ostalim trenerima koji previše kritikuju svoje fudbalere i ne obraćaju pažnju na njihov karakter, što nekada ima velike posljedice.

Podsjetimo, Luka Jović je prošle sezone igrao sasvim solidno za Fiorentinu i bio je najzaslužniji za plasman ovog kluba u finale Konferencijske lige, da bi ga potom trener Vinćenco Italijano precrtao. Odigrao je za sada tri meča za "rosonere" i još čeka prvi gol.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC