• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović mogao bi da konačno započne utakmicu u dresu Milana

Luka Jović trebalo bi u srijedu da igra protiv Borisa Radunovića.

 Luka Jović započinje meč protiv Kaljarija Izvor: Profimedia

Srpski napadač Luka Jović stigao je posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka u Milan kako bi ponovo "restartovao" karijeru, pošto epizode u Frankfurtu i Fiorentini nisu bile dovoljno uspješne. U pokušaju da se vrati na nivo prije Real Madrida 2019. godine, Jović je prihvatio poziv Milana u kome će imati jaku konkurenciju, ali i povjerenje trenera Stefana Piolija koji vjeruje da može da bude čak veliko pojačanje "rosonera" ove sezone.

Trebalo mu je vrijeme da se dovede u ritam, ulazio je u završnici mečeva protiv Intera (1:5) i Verone (1:0), a sada se očekuje da Luka Jović zabilježi i prvi start u Milanu i to protiv Kaljarilja u srijedu u okviru šestog kola Serije A (18.30). Kako piše italijanski list "Gazeta", očekuje se da Jović bude prvi put starter.

Navodno, Stefano Pioli je odlučio da rastereti igrače koji su podneli najveći teret u prvim mečevima nove sezone tako da se čak spominje mogućnost da se na klupu presele i Kristijan Pulišić i Rafael Leao, pa bi tako uz Jovića mogli da zaigraju i SamuelČukvueze i Noa Okafor. Obojica su stigla ovog ljeta i žele da se dokažu novom treneru. Očekuje se i da zaboravljeni Jasin Adli zaigra u veznom redu zbog povrede Radeta Krunića.

Prošle sezone u dresu "ljubičastih", Jović je ukupno postigao 13 golova, od toga šest u Seriji A. Ovo će mu biti prvi odlazak u Kaljari pošto se ovaj klub sa Sardinije prošle sezone takmičio u Seriji B, pa će mu na putu ka slavi stajati i srpski golman Boris Radunović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC