• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ramadani hitno otputovao u Španiju zbog Jovića! Odbio je Zvezdu i Tursku, ništa od Njemačke, sad ima samo dvije opcije

Autor Dragan Šutvić

Luka Jović bi do kraja dana mogao da promijeni sredinu, ali isto tako postoje velike šanse da ostane u Fiorentini.

 da li luka jović ide u sevilju  Izvor: MN PRESS

Luka Jović ponovo se nalazi na raskrsnici. Samo godinu dana nakon što je stigao u Firencu da "spasi karijeru", čini se da je vrijeme za promjenu sredine pošto trener Vinčenco Italijano iz nekog razloga ne računa pretjerano na njega. Jović nije bio registrovan uopšte za plej-of Konferencijske lige protiv Rapida iz Beča, nije ga bilo ni na klupi za meč sa Lečeom, a utisak je da to obično znači i najavu transfera.

Posljednjeg dana prelaznog roka u "ligama petice" uz njegovo ime se spominje nekoliko klubova, pa su mediji iz Italije, nakon što se Milan "ohladio" od interesovanja, lansirali informaciju da ga prate Verder Bremen, Frankfurt i najozbiljnije od svih Sevilja. Čak je prema nekim informacijama Jovićeg agent Fali Ramadani otputovao u Sevilju da "zaključi posao" sa Fernandom Navarom.

Nema sumnje da bi to bila vrlo interesantna sredina za Jovića, gdje bi mu konkurencija bili Jusuf El-Nesiri i Rafa Mir, koji ruku na srce nisu vanserijski napadači, međutim ponestaje vremena... Ono što je takođe interesantno da su mediji iz Njemačke objavili da Jović gotovo sigurno ostaje u Fiorentini, što je veliko iznenađenje ako se uzme u obzir da je njegova minutaža smanjena i da trener ne računa ozbiljno na njega.

Podsjetimo da se prethodno i Crvena zvezda dovodila u vezu sa Lukom Jovićem, ali je malo vjerovatno da bi mogla da ga dovede zbog njegove ogromne plate, tako da je njegova budućnost vjerovatno u nekoj od "liga petica". Zbog toga se Jović već zahvalio i Galatasaraju na ponudi, pošto želi isključivo na Zapad.

Srpski reprezentativac ove sezone nije odigrao ni minut za Fiorentinu, a prošle sezone je stigao na "Artemio Franki" bez obeštećenja i u prvoj sezoni je na 50 utakmica postigao 13 golova i tim odveo do finala Konferencijske lige.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC