• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE ŠALA - ZVEZDA STVARNO IDE PO JOVIĆA! Procurili detalji, evo od čega zavisi transfer!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je u tajnosti pregovarala sa Lukom Jovićem od njegovog dolaska u Beograd sa Fiorentinom.

 crvena zvezda hoće luku jovića  Izvor: Profimedia

Poznati italijanski novinar Nikolo Skira, inače specijalizovan za fudbalske transfere, objavio je u nedjelju uveče senzacionalnu vijest da je Crvena zvezda zainteresovana za Luku Jovića. I ne samo da je zainteresovana, nego tu imam i drugih detalja: rukovodstvo je već stupilo u pregovore sa igračem, traži se model po kome bi Jović stigao na "Marakanu" za Ligu šampiona, a sve je navodno počelo zbog njegove želje da se vrati u Beograd od dolaska sa Fiorentinom (0:5).

Za sada iz Crvene zvezde mudro ćute na potencijalnu bombu prelaznog roka, međutim italijanski mediji donose još novih detalja koji bi mogli da zaintrigiraju navijače srpskog šampiona, pošto bi Jović mogao da bude "šlag na torti" u ovom prelaznom roku i to umjesto nezainteresovanog Emanuela Latea Lata.

Kako se saznaje, Jović je interesantan i drugim klubovima, pa je tako najveća konkurencija Crvenoj zvezdi u ovom trenutku italijanska Salernitana. Iako oni mogu da ponude igranje u Seriji A, ipak ne mogu najmanje šest utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona, koje bi sigruno značile Joviću da se fudbalski vrati u život, nakon što je prethodnu sezonu u Fiorentini igrao samo na prosječnom nivou.

"Okidač" za odlazak Jovića je dolazak novog napadača, a Fiorentina je i te kako zainteresovana za Lukasa Beltrana iz River Plejta za koga nude 25 miliona evra, ali se još nisu dogovorili sa čuvenim klubom iz Argentine. Ukoliko uspiju, biće slobodni da puste Luku Jovića, možda baš u Zvezdu?

Podsjetimo, Luka Jović je jedan od najmlađih debitanata u istoriji Crvene zvezde i zaigrao je i postigao gol još davne 2014. godine. Potom je odigrao 43 utakmice i zatresao mrežu 13 puta, prije nego što će biti prodat investicionom fondu na Kipru, odakle je otišao u Benfiku, pa Frankfurt, Real Madrid i sada Fiorentinu. Prethodne sezone odigrao je 50 mečeva za "ljubičaste" i postigao 13 golova, ali se sve vrijeme borio za minutažu sa Kabralom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC