• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA - ZVEZDA KRENULA PO LUKU JOVIĆA! Italijani otkrili plan crveno-bijelih!

Autor Dragan Šutvić

Najnovija vijest iz Italije - Zvezda pojava "pritisak" na reprezentativca Srbije

 crvena zvezda hoće luku jovića  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda želi da dovede Luku Jovića ovog ljeta i u Italiji je objavljena još jedna potvrda za to. Portal "Tutomerkato" u nedjelju uveče je javio da je poslednjih sati "ofanziva" prvaka Superlige postala još intenzivnija. "Kao što vam govorimo od kraja jula, Zvezda je goruće zainteresovana da dovede srpskog centrafora koga bi rado vratila kući kao šlag na torti ekipe koja će da igra grupnu fazu Lige šampiona".

Luka Jović je prošlog mjeseca u dresu Fiorentine odigrao prijateljsku utakmicu protiv Zvezde na "Marakani", poslije koje su glasine o njegovom povratku postale sve prisutnije. "U prijateljskoj utakmici koja je završena pobjedom Zvezde 5:0, domaćin je bio fizički daleko ispred Fiorentine. U danima poslije toga Jović je ostao u glavnom gradu Srbije, gdje se duboko u sebi nadaju da bi mogli da ga zadrže duže nego tokom odmora".

Takođe, italijanski mediji navode da su u posljednjih nekoliko sati u nedelju uveče ostvareni novi kontakti menadžmenta Crvene zvezde i pratnje Luke Jovića . Zajednički cilj tih pregovora je da se postigne "finansijska ravnoteža" prema kojoj bi Fiorentini bila poslata najbolja moguća ponuda.

Prethodnih nedjelja objavljivano je da Viola ne želi da pozajmljuje Luku, već samo da ga proda. Za to vrijeme, on se ozbiljno pripremao za novu sezonu i na prijateljskoj utakmici protiv Nice u Njukaslu postigao je gol. Na taj način potvrdio je da se veoma dobro osjeća i da se nameće treneru Vinćencu Italijanu. Pogledajte njegov gol protiv Nice:

Luka Jović je i dalje najmlađi strijelac u istoriji Crvene zvezde, jer je još 2014. dao gol protiv Vojvodine u Novom Sadu sa samo 16 godina, pet mjeseci i pet dana. Karijera ga je potom vodila u Benfiku, Ajntraht, Real Madrid i od prošlog ljeta u Fiorentinu, u kojoj je pokušao da poslije dvije godine na klupi Reala nađe formu iz Njemačke. U "Violi" je odigrao 50 utakmica, dao 13 golova i nastupio u finalu Konferencijske lige protiv Vest Hema. Njegov tim će i sljedeće sezone igrati to takmičenje jer je Juventus izbačen iz Evrope, a u slučaju prelaska u Zvezdu vratiće se u grupnu fazu Lige šampiona, u kojoj je za Real nastupio devet puta, a za Benfiku jednom.

Zvezda je ovog leta bezuspješno pokušavala da dovede Emanuela Late Lata, koji je odbio da dođe u Beograd odabravši da ostane u Atalanti i da se u njoj bori za ulogu i minute, ali posljednje informacije iz tog kluba ne idu njemu u prilog. Ipak, i generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić rekao je da se o Late Latu više ne razmišlja. Sudeći prema informacijama iz Italije, u Zvezdinom fokusu je opet povratak njenog djeteta - Luke Jovića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC