• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Firence: ZVEZDA HOĆE LUKU JOVIĆA!? Gledao kako ga Bahar razbija, dolazi za Ligu šampiona?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatne vijesti stižu iz Italije, gdje se spominje da bi Crvena zvezda željela da vrati Luku Jovića.

 FK Crvena zvezda želi Luku Jovića Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je razbila Fiorentinu 5:0 i sudeći po natpisima medija u Italiji - treneru Vinčencu Italijanu i dalje bride obrazi zbog onoga što se desilo u srijedu u Beogradu. Zbog toga je tjerao svoje igrače da poslije utakmice treniraju, održao im je bukvicu poslije svega u svlačionici, dok je čini se sada spreman i da povuče nekoliko drastičnih poteza. Jedan od njih je i da se odrekne svog napadača Luke Jovića, a navodno bi Zvezda mogla da bude zainteresovana!?

Navijači portal Fiorentine "Firenze Viola" prenosi da Crvena zvezda u avgustu planira da "vrati" Luku Jovića i da mu za početak garantuje šest utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona, što bi moglo da privuče njegove buduće interesante, s obzirom na to da "ljubičasti" naredne sezone ne igraju UEFA takmičenja.

Za sada je potpuno nejasno kako je to izvodljivo i po kojim uslovima, posebno ako se zna da je plata Luke Jovića nekoliko puta veća od najbolje plaćenog igrača Crvene zvezde. Takođe, pitanje je da li bi i pozajmica dolazila u obzir, pošto je Real Madrid poslao Jovića u Fiorentinu bez obeštećenja (uz 50 odsto od sljedećeg transfera) i ugovor je potpisan na dvije godine, uz opciju produžetka na još dvije sezone. Za sada je nejasno da li Jović može da bude pozajmljen...

Iza njega je sezona u kojoj je bilo i uspona i padova, pa je na kraju odigrao 50 mečeva i na njima postigao 13 golova, međutim nije se izdvojio kao nezamenljivi dio tima, pa se sve vrijeme borio za minutažu sa Kabralom. Vidjećemo da li ga je partija Zvezde toliko kupila da je počeo da razmišlja o povratku u 25. godini.

Podsjetimo. Luka Jović je jedan od najmlađih debitanata u istoriji Crvene zvezde i zaigrao je i postigao gol još davne 2014. godine. Potom je odigrao 43 utakmice i zatresao mrežu 13 puta, prije nego što će biti prodat investicionom fondu na Kipru, odakle je otišao u Benfiku, pa Frankfurt, Real Madrid i sada Fiorentinu. Posljednje četiri sezone karijere nisu bile idealne i možda bi i njemu nešto tako dobro došlo.

Možda će vas zanimati

 i vratio se u Real Madrid.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC