• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"VIDJELI STE NOVU, MOĆNU ZVEZDU!" Terzić bez dlake na jeziku: Ne samo da je bilo 5:0, nego...

Zvezdan Terzić je bio izuzetno zadovoljan izdanjem svog tima u meču sa Fiorentinom na generalnoj probi pred početak nove sezone.

 Zvezdan Terzić nakon pobjede nad Fiorentinom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je na fantastičan način odradila generalnu probu pred početak nove sezone i pred punim tribinama savladala je Fiorentinu 5:0, Svih pet golova palo je na samom startu meča do 27. minuta, a u klubu niko nije krio zadovoljstvo. 

Gosti iz Italije bili su impresionirani igrom i atmosferom na "Marakani", trener Barak Bahar je takođe bio zadovoljan viđenim, a poslije svega se oglasio i Zvezdan Terzić. 

"Drago mi je što je skoro 40 hiljada zvezdaša imalo priliku da večeras uživa u fudbalskoj rapsodiji Crvene zvezde. Fiorentinu koja je prošle sezone igrala finale Lige konferencija i koja spada među najbolje klubove u Italiji smo, ne samo pobijedili 5:0, nego smo je u potpunosti nadigrali, a rezultat je mogao da bude i ubjedljiviji. Rekao sam da hoću hrabru i napadačku Crvenu zvezdu, koja ne respektuje nijednog protivnika. Volim da vidim da Zvezda igra napadački, da djeluje nadmoćno u odnosu na kvalitetnog rivala, da smo brži, snažniji, fudbalski potkovaniji. Sve ono što smo najavili prije šest mjeseci, to smo i uradili. Rekao sam da će navijači biti svjedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde. Vjerujem da će u nedjelju od 20 časova na otvaranju sezone protiv Vojvodine, biti još više navijača nego večeras. Zvezda je sinonim za efikasan fudbal i mislim da je to ono što svakom zvezdašu prija da čuje. Još jednom pozivam sve navijače da što prije kupe sezonske „Premijum“ ulaznice dok ih još ima, biće mnogo razloga za radost i sreću ove sezone", rekao je Terzić poslije meča. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC