• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Fiorentinu (5:0) u Beogradu, pred početak nove sezone. Barak Bahar je prokomentarisao taj meč.

 Barak Bahar izjave nakon pobjede nad Fioretinom Izvor: MN PRESS

Klikom na "RAZVOJ DOGAĐAJA" pročitajte šta je Barak Bahar rekao o utakmici sa Fiorentinom.

22:52

Kraj konferencije!

Trener Crvene zvezde završio je obraćanje nakon pobede protiv Fiorentine. Prisetite se detalja sa meča koji je srpski šampion ubedljivo rešio u svoju korist - 5:0! 

22:49

Ni sa kim se ne poredi!

"Ne volim da poredim timove, ne bih to sada da uradim. Svaka je utakmica priča za sebe. volim da analiziram mečeve, time ću se baviti nakon ove pobede", zaključio je Barak Bahar na kraju konferencije!

22:48

Protiv svih isto!

"Znamo da igramo protiv jakih timova. Očekujem da ćemo isto ovako igrati i protiv najjačih timova. Fiorentina je izuzetno dobar tim, u rangu Lige šampiona, ali mi ćemo imati prilike da se pripremimo za grupnu fazu", zaključio je trener crveno-belih.

22:47

Navijači!

"Bio sam veoma uzbuđen zbog navijača, punih tribina, ovog stadiona. Osetio sam podršku. Srećan sam zbog navijača. Čekamo da stadion bude pun, igramo fudbal koji privlači publiku i nadamo se da će navijači sve više i više dolaziti", rekao je trener Zvezde.

22:45

Moglo kao u tenisu!

"Želeli smo da postignemo šesti gol, ali eto... Fudbaleri su stali na pet. Možda na nekom narednom meču", uz osmeh je rekao Barak Bahar na pitanje da li bi šesti gol bio omaž Novaku Đokoviću.

22:44

Navijači!

"Ne mogu da kontrolišem osećanja navijača. Ništa što navijači misle, njihova očekivanja koja su do neba, to nije problem. Mi smo na zemlji, očekujemo početak prvenstva", rekao je Bahar.

22:42

Koliko bolje može?

"Naša misija je da igramo bolje, da unapređujemo igru i da to radimo i nakon ubedljivih pobeda. Zvezda mora da igra dobro svih 90 minuta, da bude snažnija i da oseti intenzitet", kaže Bahar.

22:41

Da li su potrebna pojačanja?

"Uvek želim najbolje za tim, ali ću to reći to mom šefu Terziću, koji sad nije ovde. Dao sam Bukariju da izvede penal, jer je to zaslužio napornim radom i prilagođavanjem na novu poziciju. Pokazao je veliku odlučnost da se dokaže na novoj poziciji", ispričao je trener crveno-belih.

22:39

Mladi i iskusni!

"Mi želimo da igramo ovako. Ovo je tek šesta utakmica, želimo da budemo sve bolji, da napredujemo, da u sve minuta budemo dobri. Moramo to da unapredimo, da intenzitet bude bolji. Delili smo minutažu, igrači nisu igrali po 90 minuta. To ćemo tek videti kada počne prvenstvo. Volim da mladi igrači uče od iskusnijih, ali i od mene i mog stručnog štaba.  Moj posao je da kombinujem i da uklopim starije i mlađe igrače. Ima mnogo mečeva na kojima ćemo moći to da vidimo", zaključio je trener.

22:35

Prve reči!

"Veoma je bilo lepo što smo ovako igrali, srećan sam kako smo izgledali na terenu i srećan sam zbog navijača koji su zadovoljni mogli da napuste stadion nakon što su nam pružili podršku. Ovo je samo početak, nismo igrali zvaničnu utakmicu. Kada počne liga moramo da zadržimo momentum", rekao je Bahar.

22:35

Barak Bahar je stigao!

Trener Crvene zvezde će se obratiti nakon ubedljive pobede protiv Fiorentine.

22:30

Poklon za Luku Jovića!

Nekadašnji napadač Crvene zvezde odigrao je poluvreme za Fiorentinu na večerašnjem meču, a legende kluba Vladimir Petrović i Dušan Savić uručili su mu dres pre početka utakmice. Jović je dobio novo izdanje crveno-belog dresa, sa devetkom na leđima.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

22:20

Šta čeka Zvezdu?

Po rasporedu Superlige koji je objavljen u ponedeljak popodne, Crvena zvezda će svoju borbu u prvenstvu početi utakmicom protiv Vojvodine. Taj meč trebalo bi da se odigra u nedelju, ukoliko ne bude nikakvih novih komplikacija oko "slučaja Kolubara" i ponovnog vraćanja predmeta pred međunarodni sud za sportsku arbitražu.

Utakmica protiv tima iz Novog Sada biće još jedna prilika da navijači pozdrave tim koji će evropsku avanturu početi tek u drugoj polovini septembra, prvim kolo grupne faze Lige šampiona.

Do tada, po rečima Zvezdana Terzića, moglo bi da bude još evropskih mečeva. Početkom septembra u Beogradu bi mogao da gostuje Olimpijakos, čiji su navijači u bratskim odnosima sa pristalicama crveno-belih. Taj meč trebalo bi da posluži kao generalna proba pred Ligu šampiona!

22:15

Koreografija!

Navijači Crvene zvezde su poprilično ispunili tribine stadiona "Rajko Mitić". Meč protiv Fiorentine gledali je gotovo 40.000 navijača, a na severnoj tribini razvijena je ogromna koreografija na kojoj je bio tenk.

22:10

Golovi!

Zvezda je bila izuzetno raspucana protiv italijanskog tima - pogađali su Olajinka, Kraso, Ivanić, ponovo Olajinka i na kraju Bukari sa bele tačke. Prisetite se kako su crveno-beli postigli pet golova za manje od pola sata!

22:05

Prisetite se meča!

Ovako je izgledala generalna proba Crvene zvezde protiv Fiorentine, finaliste Konferencijske lige iz prethodne sezone! 

22:00

Dobro veče!

Nakon što su fudbaleri Crvene zvezde savladali Fiorentinu (5:0) impresivnom predstavom u prvom delu meča, dobićemo i prve reakcije šefa stručnog štaba.

UKRATKO

  • Konferencija poslije meča
  • Zvezda pobedila Fiorentinu 5:0
  • Svi golovi u prvih 27 minuta
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije