• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdo, javi se i dođi po Luku! Jović im više ne treba - čekaju ponude za odlazak!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski fudbaler Luka Jović nalazi se na izlaznim vratima Fiorentine, a Crvena zvezda mogla bi da bude rješenje za nastavak njegove karijere.

 Luka Jović ne treba Fiorentini Izvor: MN PRESS

Iako je Luka Jović odigrao nekoliko sasvim dobrih mečeva za Fiorentinu tokom pripremnog perioda, izvjesno je da će se italijanski klub i srpski napadač rastati ovog leta. Nakon što nekadašnji ofanzivac Crvene zvezde, Ajntrahta i Real Madrida nije licenciran za plej-of rundu evropskih kvalifikacija, postalo je jasno - reprezentativac Srbije može da mijenja sredinu i Fiorentina nema ništa protiv toga. Te informacije, kao i izjava klupskog direktora, otvorili su vrata Crvenoj zvezdi!

Srpski šampion već se tokom ljeta raspitivao za svog nekadašnjeg napadača i bio veoma konkretan kada je u pitanju potencijalna saradnja u budućnosti. Ekipi Baraka Bahara trenutno nedostaje klasičan napadač jer u igračkom kadru ne postoji fudbaler tog profila, a Jović bi mogao da bude rješenje!

"Još nismo dobili ponudu za Sofijana Amrabata i Luku Jovića, a ako ih dobijemo razmislićemo o njima. Ukoliko ima igrača koji nisu zadovoljni, neka izađu i razgovaraju sa nama. Pokušaćemo da ih usrećimo", rekao je direktor Fiorentine Džo Barone i istakao da klub očekuje interesovanje za dvojicu fudbalera. Praktično, time se otvaraju vrata za Jovićev odlazak iz Firence.

Srpski fudbaler je i prije nekoliko nedelja bio na izlaznim vratima, a tada se pominjalo interesovanje Crvene zvezde. Bomba iz Italije stigla je prije prijateljskog meča koji su Crvena zvezda i Fiorentina odigrale u Beogradu, a sa tračevima se nastavilo i nakon te utakmice. U međuvremenu je Jović pominjan kao rješenje za napad Milana, ali i Rome koja je poslednjih dana nešto dostupnija opcija za bivšeg napadača Real Madrida.

Ipak, poziv Crvene zvezde i igranje Lige šampiona u voljenom klubu sigurno bi natjerali Luku Jovića da se zamisli. Podsjećamo, Luka Jović je još kao dječak stigao u redove crveno-bijelih, a sa ocem je svakodnevno putovao na treninge iz Bijeljine do Beograda. Često je spavao ili radio domaći za školu u automobilu kojim su dolazili na treninge, a sve se isplatilo kada je dobio šansu u prvom timu. Postao je najmlađi strijelac u klupskoj istoriji, ali je u veoma teškim godinama za klub bio kolateralna šteta. Nakon malo više od godinu i po dana preko investicionog fonda poznatog fudbalskog agenta i saradnje sa kiparskim Apolonom Jović se preselio u Benfiku, zatim u Ajntraht iz Frankfurta, a na kraju i u Real Madrid, što je kruna njegove karijere.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC