• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ITALIJANI "NACRTALI" ZVEZDI - DOĐITE PO LUKU! Jović sklonjen iz tima, čak je i ZATVORENIK ispred njega

Luka Jović proživljava teške trenutke u Fiorentini i sada bi Crvena zvezda mogla da reaguje.

 Luka Jović precrtan u Fiorentini Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Srpski fudbaler Luka Jović nema budućnost u Fiorentini, jasno mu je poručeno iz kluba. Iako je tokom priprema postizao golove protiv Groseta i Nice, trener Vinčenco Italijano ga ne vidi u planovima za tekuću sezonu i tako ga je potpuno sklonio iz tima. Ne samo da Jović nije bio registrovan za meč kvalifikacija Konferencijske lige, ne samo da je čitav meč protiv Đenove presjedio na klupi, nego ovog vikenda protiv Lećea nije bio ni u 25. A tamo je bio čak i bivši zatvorenik Aleksandar Kokorin.

Dok je njegov tim gubio prednost na "Artemio Frankiju" golom Nikole Krstovića u završnici meča za 2:2, Luka Jović nije bio ni u protokolu za utakmicu čime mu je poslata poruka da ima još 72 sata da pronađe novu sredinu. I to je jasan signal i za njegovu Crvenu zvezdu da "uključi alarm", dok nije kasno.

Već nekoliko nedjelja spominje se da je Zvezda zainteresovana da "vrati" Jovića u Beograd i da bude najveće pojačanje za grupnu fazu Lige šampiona, ali to naravno nije lako zbog njegove velike plate. Zbog toga je i Fiorentini teško da pronađe klub koji će preuzeti ugovor Luke Jovića, a za sada se najviše šanse daju Milanu, pa turskom Fenerbahčeu, gdje opet pitanje da li bi bio prvi napadač pored Edina Džeka i Mišija Batšuaija.

Nekada najskuplji srpski fudbaler, koga je Real Madrid u ljeto 2019. godine platio 60 miliona evra, odigrao je prošle sezone 50 utakmica za Fiorentinu i postigao je 13 golova. Bio je jedan od najodgovornijih za plasman "ljubičastih" u finale Konferencijske lige, međutim negdje je u međuvremenu puklo.

Crvena zvezda je inače tragala za pojačanjem u samom špicu poslije dolazaka Žan-Filipa Krasoa i Pitera Olajinke, međutim primarna meta Emanuel Late Lat je otišao u Midlzbro.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC