• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan konačno potpisao brazilskog centra! Objavljeni detalji ugovora

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bruno Kaboklo potpisao je za Partizan

 Bruno Kaboklo u Partizanu Izvor: Printscreen/Twitter/KK Partizan

Bruno Kaboklo (28, 216 cm) novi je košarkaš Partizana! Potvrda je stigla od kluba koji je objavio to i na zvaničnim profilima na društvenim mrežama. Potpisao je ugovor do kraja sezone 2024/25! Prošle godine igrao je za nemački Ulm sa kojim je osvojio titulu u domaćem šampionatu, dok je u Evrokupu prosječno bilježio 17,4 poena i 7,8 skokova po meču. U NBA ligi igrao je za Hjuston, Memfis, Sakramento i Toronto.

Željko Obradović konačno je dobio pojačanje tamo gdje mu je najpotrebnije - u reketu. Crno-bijeli se ove sezone najviše muče sa skokovima i upravo bi brazilski košarkaš trebalo da riješi taj segment igre. To ujedno znači i da će u Beogradu igrati dva Brazilca, pošto je u Crvenoj zvezdi Jago dos Santos koji je na neki način i najavio njegov dolazak.

U prethodnim danima pojavio se i snimak na društvenim mrežama na kom je djelovalo da je Kaboklo na zvaničnom fotografisanju u Partizanu u crno-bijelom dresu. Međutim, problem je nastao zbog Venecije koja je zbog ugovora sa njim i činjenice da se nije pojavio u klubu za koji je potpisao prijetila tužbama. Izgleda da je i to konačno riješeno.

Njegovim dolaskom posebno je oduševljen čuveni košarkaš i trener Aco Petrović koji je nedavno bio u Beogradu i gledao derbi Partizana i Zvezde. Kada je čuo o dolasku Brazilca, kog je trenirao baš u toj reprezentaciji, oglasio se na društvenim mrežama. "Potvrđujem da je riječ o paklenom igraču koji može da igra na obje unutrašnje pozicije", napisao je Petrović.

Pogledajte i objavu kluba:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC