• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sferopulos pričao o problemima, Zvezda ide u Kataloniju bez trojice

Neće Janis Sferopulos i Crvena zvezda moći da računaju na tri bitna igrača u meču sa Barselonom.

 Janis Sferopulos Crvena zvezda Barselona najava Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda nakon pobjede nad Bajernom ide na jedno od najtežih gostovanja u Evroligi, pošto će tim Janisa Sferopulosa u petak od 20:30 gostovati Barseloni, Pred taj meč je grčki stručnjak istakao da je svjestan šta njegovu ekipu čeka. 

"Sve je dobro, uradićemo sve da pobijedimo. Igramo protiv jako dobrog protivnika koji do sada u Evroligi ima samo jedan poraz. Znam da imaju dobar tim i dobre rezultate za sada, ali očekujem da ćemo se tamo boriti. Ključ je da kontrolišemo ritam utakmice i da kontrolišemo skok jer na taj način možemo da imamo naš stil igre, a to je veoma dobro", rekao je na startu Sferopulos.

Ima dosta problema sa povredama Crvena zvezda od početka sezone, a na pitanje novinara kakvo je stanje u timu Grk se našalio.

"Hoćete da kažete Barseloni ko igra, a ko ne? Šalim se!", rekao je on pa nastavio:

"Vidite Lazića pratimo svakog dana, bolje mu je ali i dalje nedovoljno bolje da bi se vrati na treninge. Ista je stvar sa Hangom i njegovim koljenom, a Marko Simonović se osjeća bolje. Ipak doktori su pričali sa mnom, imali smo sastaak i odlučili smo da ga ostavimo ovdje jer nije stoprocentno spreman, a mi nećemo da se situacija pogorša. Zadržaćemo ga ovdje i vidjećemo. Ali je spremniji da igra nego ostali povrijeđeni", otkrio je Sferopulos.

Pogledajte

03:07
Janis Sferopulos
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Barselona je od dolaska Rođera Grimaua na mjesto trenera jedan od najefikasnijih timova Evrolige i neće biti lako crveno-bijelima da u defanzivi zadrže protivnika.   

"Oni jako dobro šutiraju, jako dobro trče, pogotovo na svom terenu. Moramo da igramo dobru odbranu, da budemo dobri u traziciji. Postoje neke izmjene u igri sa Grimauom, mislim da sada igraju brže i imaju više slobode pod ovim trenerom", dodao je Sferopulos.

Na kraju je dobio i pitanje da li je zadovoljan načinom na koji se tim polako prilagođava njegovoj filozofiji košarke.  

"Prvo sam zadovoljan zalaganjem igrača jer hoće da se prilagode mojoj filozofiji. Radili smo na treninzima i mislim da iz dana u dan igramo bolje i sve bliže standardu koji ja želim", završio je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC