• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Takmičar u "Poteri" isprozivao Mirotića zbog Partizana! "Da se osvrnem na jednog košarkaša...."

Autor Dragan Šutvić

Evo šta je tokom emisije rekao o Nikoli Mirotiću.

 takmičar u poteri prozivao mirotića Izvor: Twitter/dantes_circles

Nedolazak Nikole Mirotića u Partizan minulog leta naljutio je i klub i navijače crno-bijelih, a među nekima je ljutnja tolika da i mesecima nakon njegovog "Ne" ne žele da pređu preko toga. Tako je i jedan učesnik "Potere" u toku razgovora sa voditeljem Jovanom Memedovićem obrazložio svoju odluku pominjanjem Mirotićevog slučaja.

"Da se malo osvrnem na skorašnju transfer-sagu jednog košarkaša i datu riječ, ima narodna izreka koja kaže da se čovjek drži za riječ, a vo za rogove. Dali smo riječ jedan drugom da ćemo se držati dogovora i riječ je svetinja", rekao je on objasnivši svoju odluku i dogovor sa još jednim takmičarem.

Mirotić je prije nekoliko mjeseci nedjeljama bio "viđen" u Partizanu, nekoliko puta je pregovarao sa crno-bijelima i prema njihovim riječima pristao da dođe, ali je potom objavio da ipak neće, pa otišao u Armani. Nikola je u obrazloženju odluke javno napisao da je trpio pritiske i da ne želi da dovodi porodicu u takvu situaciju, KK Partizan se hitno oglasio i tražio da objasni otkud pritisci, a Željko Obradović je takođe govorio o tome. "Reći ću vam tačno kako je meni rekao. Nije izgovorio nijedno ime, ali mi je rekao da je dobio pozive 'iz politike i iz crkve'".

Reagujući na nagađanja da je o nedolasku u Partizan pričao direktno sa patrijarhom Porforijem, košarkaš je to oštro demantovao, kao i sam patrijarh Srpske pravoslavne crkve. "Ta kleveta nanosi štetu našoj Svetoj Crkvi, nisam komunicirao sa patrijarhom ni direktno, ni posredno. Nadam se da će mi se ta želja ostvarti", rekao je Mirotić o tome, dok je uveliko nosio dres Armanija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC