• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišao iz Zvezde, pregazio Barselonu! Duškov tim je nepobjediv u Evroligi!

Autor Dušan Ninković

Doskorašnji trener Crvene zvezde napravio senzaciju sa timom koji je prije nekoliko sedmica izgledao kao potpuno izgubljen.

 Baskonija pobijedila Barselonu u Evroligi Izvor: MN PRESS

Duško Ivanović je preuzeo Baskoniju nakon katastrofalnog starta sezone u Evroligi za taj španski tim, a stvari su se promijenile čim je seo na klubu. U osmom kolu elitnog takmičenja za evropske klubove, Baskonija je savladala Barselonu (94:71) i vezala je treći trijumf u Evroligi!

U malom španskom derbiju Ivanovićev tim je odigrao impresivno u prve dvije četvrtine, pa je nakon prvih 20 minuta košarke imao ubjedljivu prednost - 55:29! Već tada je bilo jasno u kojem smjeru ide ova utakmica, a tim iz Katalonije ni u nastavku susreta nije uspio da pronađe rešenje za Baskoniju i košarku koju igra ekipa Duška Ivanovića!

Junaci pobjede za ekipu Baskonije bili su Markus Hauard sa 26 poena, nekadašnji igrač Partizana Kodi Miler-Mekintajer koji je ubacio 20 poena i Čima Moneke koji je dodao 19. U redovima Barselone najefikasniji je bio Nikola Laprovitola koji je postigao 14 poena. Srpski košarkaš Nikola Kalinić je postigao šest poena, uz dva skoka i tri asistencije.

Baskonija je u nizu pobijedila Partizan, Olimpijakos i Barselonu, pa se ovom pobjedom izjednačila na tabeli sa Panatinaikosom, Olimpijakosom i Efesom, koji imaju skor 4-4, dok ekipa Makabija iz Tel Aviva ima četiri pobjede, tri poraza i ranije odloženi meč protiv lidera Evrolige Real Madrida. Tim Barselone trenutno zauzima drugo mjesto, koje dijeli sa ekipom Virtusa.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC