• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli deklasirali Borac iz Čačka u Areni i prekinuli neprijatan niz poraza.

 partizan borac aba liga uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Partizan je pobijedio 101:56 (24:16, 31:13, 31:14, 15:13) i poslije iznenađujućih poraza protiv Igokee i Cedevita Olimpije u nizu konačno priredio navijačima mirno veče u Štark areni.

Tačno 6.102 navijača crno-bijelih uživao je u dugo iščekivanoj opuštajućoj partiji tima Željka Obradovića, koji se samo nekoliko početnih minuta tražio, a onda od završnice prve četvrtine povećavao vođstvo sve do kraja, kada je Balša Koprivica u 4/4 zakucao za ogromnih 50 razlike (93:43!).

Željko Obradović je protiv svog matičnog tima uspi da odmori igrače za meč protiv Panatinaikosa u četvrtak, a uz to i da odmori igrače koji su u prvom planu u Evroligi.

21:47

Bila je ovo noć Tristana Vukčevića

U odsustvu povređene trojke, Kevina Pantera, Uroša Trifunovića i Alekse Avramovića, crno-beli su imali lakši trening protiv tima Dejana "Džolija" Mijatovića, a najefikasniji je bio Tristan Vukčević, koji je pokazao veliki talenat u napadu ubacivši 24 poena, uz šest trojki ubačenih iz devet pokušaja i šest skokova.

Dvocifreni među crno-belima bili su Alen Smailagić i Mateuš Ponitka, kao i Pi-Džej Doužer sa po 12 i Frenk Kaminski sa 10 poena. Crno-beli su iskoristili meč i da odmore važne igrače, pa je Zek Ledej nastupio samo osam i po minuta, Kaminski samo 11:40, a Naneli najmanje među nosiocima - 6:48 minuta.

Crno-beli su tako sačuvali energiju za predstojeći izazov u Evroligi, duel protiv Panatinaikosa u Beogradu u četvrta, 30. novembra.

Izvor: MN PRESS

21:40

KRAJ UTAKMICE, DOMINANTNA POBEDA PARTIZANA

Partizan je pobedio 101:56 (24:16, 31:13, 31:14, 15:13) i ostvario skor 6-3, došavši sebi posle poraza u mečevima protiv Igokee i Cedevita Olimpije.

21:28

Balša Koprivica zakucava za 50 RAZLIKE!

Osam minuta pre kraja, trener Borca Mijatović mora da traži tajm-aut jer razlika u korist crno-belih i dalje raste. Još jedna Vukčevićeva trojka i Koprivičino zakucavanje zahtevaju hitnu reakciju gostiju, da pokušaju da koliko-toliko ublaže ovaj poraz.

Izvor: MN PRESS

21:24

Na kraju 3/4, Partizan vodi 43 razlike!

Tristan Vukčević igra odlično pred Grobarima i ubacio je za sada 17 poena, uz tri pogođene trojke iz pet pokušaja.

Izvor: MN PRESS

21:12

25' RAZBIJANJE - 43 RAZLIKE!

Alen Smailagić polaže, pa pogađa trojku za ogromnu razliku - "Plus 43" u Štark areni za crno-bele, a tek ima da se odigra još 15 minuta. Trener Čačana "Džoli" Mijatović poziva tajm-aut.

Izvor: MN PRESS

21:05

Vukčević uvodi Partizan u 3/4

Tristanova trojka, za start treće deonice i vođstvo crno-belih 60:29.

20:44

Dominantna četvrtina Partizana

Na početku poslednjeg minuta prvog poluvremena, crno-beli vode 51:27 i potpuno kontrolišu sve što se događa na terenu. Mateuš Ponitka i Tristan Vukčević pogađali su trojke za vođstvo Partizana "plus 24" dok se bliži pauza.

Izvor: MN PRESS

20:33

Partizan pogađa, prednost raste

Trojkom Alena Smailagića, Partizanovo vođstvo postalo je 34:21 dok odmiče 15. minut.

Izvor: MN PRESS

20:22

10' Partizan u ritmu - i Anđušić pogađa trojku

Nakon što je asistirao Kaminskom, Partizanov šuter pogodio je i sam trojku, za prvu dvocifrenu prednost d domaćih

Izvor: MN PRESS

20:19

8' Kaminski, pa opet Kaminski!

Amerikanac je "vezao" trojke crno-belih i primorao Dejana "Džolija" Mijatovića da takođe reaguje. Partizan sada ima mirniju prednost, 21:14.

20:17

7' Željko Obradović zove tajm-aut

Dok Partizan vodi 15:14, a posle pogodaka Džavona Frenklina posle ofanzivnog skoka i iznuđenog faula, trener crno-belih pozvao je tajm-aut i prvi put večeras uveo u igru Danila Anđušića i Alenas Smailagića

Izvor: MN PRESS

20:11

5' Egal početak meča

Posle pet minuta košarke, Partizan vodi 11:9 zahvaljujući poeniima Pi-Džeja Doužera, Frebnka Kaminskog i Džejmsa Nanelija (trojka), Sa druge strane, Tajlan Birts postigao je pet poena za Čačane pre prvog TV tajm-auta

19:57

U timu Borca sin Željka Rebrače

Naslednik legendarnog centra Partizana i reprezentacije Željka Rebrače, Filip Rebrača, u sastavu je Čačana u Štark areni. On je prethodnih pet godina proveo u Americi, nastupajući za tamošnja dva koledža - Severna Dakota i Ajova.

Uz Rebraču juniora, za Borac će večeras igrati: Segu, Birts, Nikolić, Pero-Hant, Tomašević, Talić, Frenklin, Uskoković, Todorović, Čarapić, Manojlović

Izvor: MN PRESS

19:55

I dalje bez kapitena Kevina Pantera

U odsustvu još neoporavljenog kapitena Kevina Pantera, ovo je sastav crno-belih: Vukčević, Ledej, Koprivica, Smailagić, Jaramaz, Anđušić, Doužer, Ponitka, Kaminski, Kaboklo.

Izvor: MN PRESS



19:53

Prve fotografije iz Štark arene

19:52

Dobro došli u tekstualni prenos

KK Partizan od 20 časova dočekuje Borac iz Čačka, u utakmici u kojoj protiv "fenjeraša" ABA lige ima apsolutni imperativ pobede posle neprijatnih poraza protiv Igokee kod kuće i Krke u gostima.

UKRATKO

  • Partizan - Borac Čačak 101:56
  • Razlika bila i 50 poena
  • Tristan Vukčević odigrao meč sezone
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije