• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad kraća konferencija za medije Željka Obradovića

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nije mnogo pričao Željko Obradović nakon poraza od Efesa.

 Zeljko Obradovic poslije Efes - Partizan Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana upisali su poraz (100:94) na gostovanju Efesu u 10. kolu Evrolige, iako su na 10 minuta do kraja imali dvocifrenu prednost. U posljednjem periodu dogodio se veliki pad, a trener crno-bijelih Željko Obradović nije bio pretjerano zainteresovan da analizira taj meč. Održao je jednu od najkraćih konferencija u karijeri!

Pred novinarima u Istanbulu pojavio se odmah nakon meča i sve svoje utiske sabrao u nekoliko rečenica. Istakao je tom prilikom da su izgubljene lopte glavni faktor za poraz protiv Efesa i njegovog nekadašnjeg učenika Erdema Džana.

"Žao mi je mojih igrača koji su pronašli način da preokrenu meč u jednom momentu i dođu u situaciju da pobijedimo, a onda po ko zna koji put smo izgubili zbog loših odluka u napadu i davanje protivniku priliku da postigne lake poene. Imali smo čak 20 izgubljenih lopti, ovo je previše, i to je glavni faktor zbog čega smo izgubili meč. Bila je lijepa utakmica za gledaoce. Oba tima su igrala sa usponima i padovima. Takođe, hvala našim navijačima koji su bili u dvorani i davali nam podršku", rekao je Željko Obradović i završio konferenciju za medije.

Partizan nakon ovog poraza ima skor od četiri pobjede i šest poraza, pa će morati da se "popravi" na meču protiv Panatinaikosa u Beogradu. Crno-bijeli će prije toga dočekati borac iz Čačka u okviru ABA lige, a nakon okršaja protiv tima Ergina Atamana čeka ih gostovanje FMP-u u Železniku. Sve do sredine decembra Partizan neće napuštati Beograd jer mu slijede utakmice duplog kola Evrolige protiv Monaka i Olimpije iz Milana, a zatim i SC Derbija u ABA ligi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:02
Željko Obradović izjava pred Efes
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC