• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović progovorio o Panteru i Avramoviću: Otkrio kad se vraćaju na teren, a jedan igrač je već spreman!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Željko Obradović će izgleda uskoro moći da računa na sve igrače iz svog tima.

 ŽEljko Obradović o Panteru i Avramoviću Izvor: MN PRESS

Partizan će naredni duel u Evroligi odigrati protiv Panatinaikosa u četvrtak od 20:45 na svom terenu, a gost će biti Panatinaikos. Naravno da će za trenera crno-bijelih Željka Obradovića to biti jako poseban meč. Sa svojim Partizanom igra protiv tima sa kojim je ispisao najslavnije stranice evropske košarkaške utakmice. 

"Panatinaikos za mene uvijek specijalna utakmica kad igramo protiv njih, a razlozi su poznati. Ekipa koja ima najveće moguće ambicije, napravili su takav roster i svi ljudi iz kluba, počev od trenera, pričaju da su im ambicije najmanje fajnal-for. Tako da smo svjesni protiv koga igramo. Kvalitetna su ekipa, imali su sitnih problema početkom sezone, sad igraju veoma dobro, pametno, kontrolišu igru i moraćemo da odigramo mnogo dobru utakmicu, ako želimo da imamo pozitivan rezultat", istakao je Obradović pred meč.

Otkrio je Obradović da se polako oporavljaju njegovi igrači od povreda. Aleksa Avramović i Kevin Panter su počeli da treniraju, a tu je i još jedan povratnik. Ipak ne zna se ko će biti u 12... "Trifunović još nije počeo da trenira. Sutra ujutru ćemo da odredimo ko će biti u ekipi", zaključio je trener "crno-bijelih".

Pred meč je svoje utiske o Panatinaikosu iznio i centar crno-bijelih Alen Smailagić koji je posebno istakao da će posebno dočekati svog bivšeg saigrača Martijasa Lesora.

"Panatinaikos je jak tim, imaju veoma dobre igrače. Jedan koji dolazi sutra je bio sa nama, to je Matijas kog jedva čekamo da vidimo. Janis zbog povrede ne dolazi. Utakmica će biti jako dobra. Biće puno navijača, biće zanimljivo za igranje naročito nakon onakve pobjede protiv Borca. Osjećamo se dobro, osjećamo se lijepo, treninzi nam idu kako treba. Vidjećemo šta će sutra da se desi, daćemo sve od sebe da probamo da pobijedimo. Stisnućemo odbranu jer smo u tom segmentu do sada bili najslabiji", istakao je Smailagić. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC