• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman izgubio od tima koji se jedva skupio!

Autor Dragan Šutvić

Ne cvjetaju ruže Erginu Atamanu u Panatinaikosu, sada je izgubio meč od Efesa koji je dočekao Panatinaikos bez bukvalno pola tima.

 efes pobijedio panatinaikos Izvor: ALI ATMACA / AFP / Profimedia

Kakva sramota za Ergina Atamana! Njegov Panatinaikos pun najvećih zvijezda evropske košarke, pravi drim-tim napravljen na njegov zahtjev i sa ogromnim budžetom poražen je od njegovog bivšeg tima Efesa. Na kraju je bilo 71:68, što ne bi bilo čudno da Efes nije bio desetkovan!

Trener Erdem Džan je jedva sastavio ekipu za ovaj duel, poveo je devet igrača na meč i sa njima je uspio da pobijedi! Uz to od tih devet trojica su Turci koji su inače jako malo igrali, a dvojica su pojačanja koja su došla prošle nedejlje (Majk Daum) i prije dva dana (Danijel Oturu).

Jedina klasična petica u sastavu Efesa razbila je Panatinaikos, pa je tako Tajrik Džons imao 21 poen i 14 skokova, dok je Šejn Larkin dodao 20 poena. Njih dvojica su igrala po 30-ak minuta, dok su svi ostali bili jednocifeni sa poenima.

Efes je na ovom meču bio bez svježe povrijeđenih Rodriga Beboe i Vila Klajburna, a od ranije nema Doguša Ozdemiroglua, Elajdže Brajanta, Dereka Vilijamsa, Tibora Plajsa i Anta Žižića. Kod Panatinaikosa najefikasniji sa 13 poena je bio Matijas Lesor, koliko je imao i NBA bek Kendrik Nan, a Džerajan Grant je ubacio 12 poena..

Sada su Panatinaikos i Efes na diobi devetog mjesta na tabeli sa po šest pobjeda i šest poraza u dosadašnjem dijelu Evrolige, odmah iza njih je ekipa Partizana sa pobjedom manje.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC