• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ergin Ataman javno prozvao košarkaše Panatinaikosa! "Velika imena, a nemaju taj kvalitet!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ergin Ataman ponovo je "bacio igrače pod autobus" i njih je krivio za poraze...

 Ergin Ataman prozivao igrace Panatinaikosa poslije poraza Izvor: MN PRESS

Panatinaikos je ljetos doveo Ergina Atamana i napravio mu novi tim sa mnogo zvučnih imena. Neki od njih direktno su došli iz NBA lige i mnogi su ih proglasili za favorite za titulu u Evroligi. Na početku sezone djeluje da su daleko od toga. U Evroligi su na skoru 2-4.

Posljednji poraz doživio je od Barselone (80:72) u meču u kom je španski tim u jednom trenutku imao i "+28" (75:47). Po završetku utakmice Ataman je "bacio pod autobus" svoje igrače. Njih krivi za poraze. "Imamo loše ofanzivne performanse od određenih igrača. Čak i jednog kog svi dobro znate. Jedina stvar koju treba da unaprijedimo jeste da unaprijedimo performanse pojedinaca. Nadam se da ćemo naći način za to, posebno kod igrača koji su velika imena, ali koji do sada nisu pokazali taj nivo i kvalitet koji mi ovde očekujemo", rekao je Ataman na konferenciji za medije. Mnogi su shvatili da je ovo prozivka za Huanča Ernangomeza koji na šest mečeva ima prosjek od 4,5 poena.

Nije prvi, a vjerovatno ni posljednji put da Turčin radi ovako nešto. I tokom perioda u Efesu je znao javno da proziva svoje igrače, radio je to i sa Vasom Micićem. Kada ne ide uglavnom krivicu prebacuje na košarkaše. U PAO je stigao i Kendrik Nan, igrač iz NBA lige i od njega se najviše očekuje u narednom periodu. U isto vrijeme je turski stručnjak otpisao Luku Vildozu koji nije bio u sastavu ni za meč sa Olimpijakosom u šampionatu Grčke, a ni protiv Barselone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC