• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa za Partizan - Aleksa Avramović slomio nogu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizanovo "hrabro srce" mora na pauzu koja neće biti kratka.

 Aleksa Avramovic slomio nogu Izvor: MN PRESS

Partizanov bek Aleksa Avramović slomio je nogu na utakmici Partizan - Armani! To je saopštio trener crno-bijelih Željko Obradović i tako je postalo definitivno da će borbeni Čačanin na dugo odsustvo! "Aleksina povreda je ozbiljna, to je prelom noge, ne znam koliko dugo će da bude i šta će da bude. Toliko nesrećnih stvari koje su mu se dogodile za ove dvije godine, nevjerovatno", rekao je Obradović.

Aleksa Avramović je poslije pet minuta na parketu u jednoj akciji iskrenuo zglob bez kontakta sa protivničkim igračem i odmah je bilo jasno da je teška povreda. U suzama je sjeo na klupu i uz klupskog doktora Momu Jakovljevića i kondicionog trenera Batu Zimonjića otišao u svlačionicu. Nije prošlo mnogo, a Željko Obradović saopštio je katastrofalnu vijest na konferenciji za novinare.

Pogledajte kako se Avramović povredio:

Aleksa Avramović prolazi kroz košmarnu jesen nakon što je ušao u srce srpske nacije fenomenalnim nastupom na Svjetskom prvenstvu u Manili. On je prošlog mjeseca slomio nos u derbiju protiv Cedevita Olimpije i prije nekoliko nedjelja se vratio na parket, ali nažalost - ne zadugo. U prethodna dva meča Evrolige igrao je manje od 10 minuta i kada se činilo da je došlo vrijeme da opet zauzme svoje mjesto u punom kapacitetu, doživio je prelom koji će ga natjerati na odsustvo. Naravno, ujedno će i stvoriti veliki problem Željku Obradoviću, što se uvijek dogodi kada igrač ispadne iz rotacije, a pogotovo kada je u pitanju košarkaš sa velikom ulogom i u taktičkom i posebno u energetskom smislu, kakav je Aleksa od dolaska u Partizan prije dvije i po godine.

Naredni dani donijeće i odgovore na pitanje koliko će Avramović odsustvovati. U međuvremenu, on će započeti svoju rehabilitaciju, koja će sigurno trajati i u prvim nedjeljama 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:25
Aleksa Avramović izjava posle derbija
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC