• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić opet nije ličio na sebe, ovo niko nije očekivao od šampiona!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Denver doživio iznenađujući poraz kod kuće, a Nikola nije imao svoje veče.

 Denver izgubio od Hjustona loša partija Nikole Jokića Izvor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Denver Nagetsi izgubili su kod kuće od Hjustona, 106:114, što je malo ko mogao da predvidi, s obzirom na to da je domaćin prethodno "vezao" devet trijumfa na svom terenu, a gost isto toliko poraza na strani. Međutim, Rokitsi su apsolutno razbili aktuelne šampione u prve tri četvrtine, zaključno sa trećom u kojoj su im ubacili 40 poena, a onda preostalih 12 minuta nije bilo dovoljno Denveru da napravi čudesan povratak.

Nikola Jokić nije imao svoje veče, jer je ubacio 23 poena, ali uz šut 9/26, bez obzira na to što je uhvatio čak 16 lopti i podijelio pet asistencija. Mučio se sa šutem Srbin i u porazu od Los Anđeles Klipersa u četvrtak (102:111), kada je pogodio devet od 32 pokušaja i ti problemi nastavljeni su i u ovoj utakmici. Njegov tim doživio je treći poraz u nizu i pao je na četvrtu poziciju na tabeli Zapadne konferencije, sa skorom 14-9, a iza Minesote (17-4), Oklahome (14-7) i Dalasa (13-8).

Iako je Denver pokazao da ne želi da se preda timu Imea Udoke, koji je nedavno vrijeđao Lebrona Džejmsa na utakmici, Nagetsi su na kraju treće četrvtine gubili velikih 74:92 i nisu imali "oružja" da ponište toliki minus. Oporavljeni plejmejker Džamal Marej i Nikola Jokić pogurali su ekipu do minusa od sedam poena na tri minuta do kraja (96:103), u poslednjem minutu bilo je i "minus 6" (104:110), ali je Hjustonova zaliha ipak bila prevelika da bi bila ispuštena.

Da situacija za Denver do kraja bude još teža, Marej je bio isključen na 38 sekundi do kraja, pogledajte i zašto:

Denver će sljedeću utakmicu igrati protiv Atlante u gostima, u utorak 12. decembra od 1:30 ujutru prema vremenu u Srbiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC