• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana Knol uhvaćena sa NBA košarkašem!

Autor Dragan Šutvić

Lijepa Hrvatica u društvu poznatog košarkaša. On je sada u njenom gradu samo "gost", iako je u njemu postao legenda. Evo i zašto je tako.

 ivana knol i dvejn vejd Izvor: Instagram/knolldoll

Hrvatski model Ivana Knol slikala se ove nedjelje u Majami Biču, gradu u Floridi, na jednom događaju na kojem je prisustvovao i legendarni košarkaš Dvejn Vejd. U okviru "Art Bazel Majami Bič" nedelje, tokom koje se u tom gradu održava veliki, međunarodni sajam savremene umjetnosti, Vejd je prisustvovao i jednom događaju u organizaciji Kartijea, francuskog konglomerata luksuzne robe. Tamo je bila i Ivana, koja inače živi u Americi i tako je nastala fotografija koju je rado podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Čestitam Dvejn Vejdu, tamo mi je drago da sam mogla da podržim tvoju umjetnost juče", objavila je Hrvatica, koja je postala svjetski poznata za vrijeme Svjetskog prvenstva u fudbalu u Kataru prije godinu dana.

Dvejn Vejd je bio među poznatima koji su donirali svoje "Kartije" satove na veče, radi izložbe koja je bila organizovana na više nivoa, zajedno sa postavkom fotografija koje se mogu videti i na Ivaninim slikama.

Iako je Dvejn Vejd (41) bio i ostao legenda Majamija, u kojem i Ivana Knol stanuje, ona nije baza njegove porodice od kada je završio karijeru 2019. godine kao igrač Hita. Poslije tri osvojene titule, priznanja za MVP-a finala 2006, a potom i kupovine dijela akcija Jute Džez, Vejd se odselio sa Floride, jer je zaključio da njegova porodica tamo više ne bi bila prihvaćena i bezbedna.

Razlog tome je usvajanje nekoliko zakona koji se tiču LGBTQ osoba, a sve nakon što je njegova ćerka Zaja, koja je rođena kao dječak Zajon, prije nekoliko godina javno istupila i rekla da je članica LGBT zajednice.

"Volim Majami, toliko je uradio za mene... Međutim, u posljednjih nekoliko godina, zakoni i politika postali su baš bitna tema i to je postala nesigurna tema. To je sve nesigurno za moju ćerku. Nesigurno je za sve klince, odrasle ili starije osobe u trans-zajednici. Kada je u pitanju sigurnost moje porodice, nisam mogao da se vratim tamo", priznao je Vejd.

On sada sa porodicom živi u Los Anđelesu. "Prije svega, otišao sam zbog mnogo razloga. U El-Eju sam i da bih podržao svoju suprugu. Jedan od razloga za takvu moju odluku je i činjenica da je to najbezbjednija i najbolja zajednica za moju ćerku, Zaju. El-Ej je jedna od najbezbjednijih i najboljih zajednica", rekao je Vejd.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC