• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Nikola Jokić poslije isključenja: "Neću ništa da pričam"

Nikola Jokić nije želio da previše komentariše suđenje i svoje isključenje, ali nije mogao ni da ćuti.

 Nikola Jokić o isključenju protiv Čikaga Izvor: x/printscreen/@katywinge

Nikola Jokić je zbog odluke sudija da ga izbace sa meča sa Čikagom završio pred kraj prvog poluvremena. Nakon jednog duela sa Nikolom Vučevićem on je prigovarao sudijama i isključen je, na zaprepašćenje svih u hali. Nakon meča nije želio Somborac previše da komentariše ovu odluku. 

"Tako je kako je. Srećan sam što nismo igrali ovu utakmicu u Srbiji. Bilo bi vrlo zabavno vidjeti kako bi se završilo. Ponekad se to što sam rekao ne kažnjava ni tehničkom greškom. Prešao sam granicu, ali ponekad ta riječ ne znači prelazak linije. Tako je, kako je. Volim svoj novac tako da neću komentarisati", rekao je Jokić, aludirajući na to da može da bude kažnjen ako bude previše pričao o sudijama. 

Ovo je drugi meč na kome je Nikola Jokić isključen ove sezone, a to ga je inspirisalo da se našali. "Dobili smo obje utakmice, možda je to ključ. Možda je to način kako treba da igramo", rekao je u šali on i priznao da je bio šokiran odlukom: "Prvo nisam ni čuo da je isključenje u pitanju. Za takve stvari se nekada ni ne sudi tehnička!"

Na kraju je analizirao i pobjedu svog tima. Bez njega na terenu uspjeli su da sjajnom odbranom svedu Bulse na 106 poena i to je presudilo. 

"Odbrana nam je bila dobra... Primili smo 106 poena. Odbrana je bila postavljena kako treba i imali smo dobru napadačku egzekuciju. Imali smo nekoliko igrača koji su morali da odigraju na drugim pozicijama, Redži, nekoliko rukija, mladih momaka je iskočilo. Velika pobjeda za nas", zaključio je Jokić. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC