• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MMA udarac na NBA meču, nastradao Jusuf Nurkić: Superstar Golden Stejta ga opalio po licu (VIDEO)

Jusuf Nurkić je na kraju odigrao sjajan meč i imao dabl-dabl, ali je centralni događaj na meču bio udarac Drejmonda Grina.

 Drejmond Grin udario Jusufa Nurkića Izvor: x/printscreen/@GuruLakers

Kakvo veče u NBA! Prvo su sudije isključile Nikolu Jokića, a onda smo videli i još jedan skandal u režiji Drejmonda Grina. Kontroverzni superstar Golden Stejta isključen je sa meča sa Finiks Sansima nakon što je udario Jusufa Nurkića u lice. 

Tokom jednog duela ispod koša on samo se odjednom Grin okrenuo i zamahnuo rukom ka licu centra iz Bosne i Hercegovine. Na kraju ga je zakačio i po vratu, a visoki igrač Finiks Sansa se odmah srušio na parket. Sudije su čak gledale ovu situaciju i na kraju su odlučile da izbace Grina. 

Ovo je Drejmondu treće isključenje ove godine, a bez njega je Golden Stejt izgubio meč. Bio je bolji Finiks 119:116 u NBA derbiju. Sanse je do pobjede vodio Devin Buker sa 32 poena, 7 asistencija i 4 skoka, a Jusuf Nurkić je uz 17 poena imao 13 skokova i 7 asistencija.

Sa druge strane Stef Kari je imao 24 poena, 5 skokova i 4 asistencije, a sjajan meč odigrao je mladi Brendon Podzijemski koji je upisao 20 poena, 11 skokova i 5 asistencija. Nekadašnji osvajač ABA lige Dario Šarić imao je 15 poena. Pogledajte udarac Drejmonda Grina:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC