• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubimac Delija otišao u najgori japanski tim!

Autor Dragan Šutvić

Amerikanac Kvinsi Miler godinama ne igra na vrhunskom nivou, a sada je u najslabijem japanskom klubu.

 kvinsi miler u najgorem timu iz japana  Izvor: MN PRESS

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler, ljubimac navijača u Beogradu, nastavlja svoje izuzetno zanimljivo putovanje po svijetu! Nakon još jedne kratke epizode na Filipinima, iskusni američki košarkaš seli se u Japan gdje će igrati za ubjedljivo najslabiji tim lige - ekipu koja se zove Tojama Grouses! 

Ovaj klub je u dosadašnjem dijelu sezone ostvario samo jednu pobjedu uz čak 18 poraza, a koš-razlika im je u debelom minusu i uskoro bi mogla da stigne do 300! Na početku sezone košarkaši Tojame imali su čak 15 poraza u nizu, a onda su na trenutak uspjeli da prekinu crnu seriju - trijumfom (92:86) nad Kjotom, ali su se nakon toga zaređala još tri neuspjeha!

Očigledno je tek 18 poraza iz 19 prvenstvenih mečeva bilo potrebno kako bi tim potražio pojačanja za nastavak sezone. Kvinsi Miler će imati nezavidnu ulogu da popravi situaciju u klubu, a biće sasvim dovoljno vremena za to - zbog sistema takmičenja u Japanu gdje su ekipe podijeljene u tri konferencije, pa ukršaju jedni sa drugima, Miler će imati dovoljno vremena da se raspuca!

Podsjećamo, Kvinsi Miler je nakon jedne godine na koledžu Bejlor draftovan u NBA ligu, kao 38. pik 2012. godine. Izabrao ga je Denver u kojem je proveo dvije sezone i odigrao 59 NBA mečeva, a zatim je još deset utakmica upisao kao igrač Sakramenta i Detriota. Bio je tu i kraj njegove karijere u najjačoj ligi na svijetu, a otvorili su mu se novi vidici.

Stigao je u Crvenu zvezdu gdje je bio miljenik navijača, zatim je igrao za Makabi iz Tel Aviva i Brose Bamberg, pa onda i na različitim atraktivnim destinacijama širom svijeta - na Tajvanu, u Portugalu, Urugvaju, na Filipinima i u Japanu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC