• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemamo mi o čemu da pričamo! Poceko opet napravio cirkus, napustio intervju, pa psovao: Je** se meni za mene!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Đanmarko Poceko ponovo ljut na sudije, ko zna koja epizoda po redu.

 Đanmarko Poceko ponovo ljut na sudije, Izvor: Twitter/Eurohoopsnet/Screenshot

Italijanski trener Đanmarko Poceko uspio je malo da "trgne" Asvel po dolasku u ovu ekipu, međutim ređaju se porazi za porazom pošto ih je prethodne noći nadigrao i Panatinaikos na domaćem terenu (89:81). To je šesti uzastopni poraz za Asvel u Evroligi i nije iznenađenje što drže "fenjer" sa Albom, a kako bi bar malo preokrenuo situaciju u svoju korist - Poceko je odlučio da ih "okrene" protiv sudija.

Tako je prvo bjesnio na dva minuta do kraja utakmice, u očaju se obraćajući svojim košarkašima, da bi poslije svega prekinuo intervju nezadovoljan stvarima koje su se desile protiv ekipe Ergina Atamana: "Ma, nemamo o čemu da pričamo, nemamo o čemu da pričamo", naglasio je Poceko prije nego što je odjurio iz miks-zone.

Nije ni na konferenciji za medije bio mnogo rječitiji, po dolasku pred novinare je rekao da "nema ništa da kaže, ali da će možda odgovoriti" ako bude nekih pitanja. I bilo ih je, izbjegao je da pruži do kraja odgovor o pojačanjima i ostanku na klupi Asvela, da bi mnogo temeljnije pričao o sudijskom kriterijumu za koji smatra da je odgovoran za poraz, što je pomalo djelovalo kao njegova klasična predstava.

"Da li djelujem bijesno? Naravno da djelujem. Moram da štitim svoje igrače i tako će i biti, sve dok ne umrem. Nema tu šta da se uradi. Moj posao je da pomognem igračima, klubu, mom timu, da svi dođemo do uspjeha. Je*e mi se za sebe! Pa, ja sam cijeli život bio u centru pažnje i uvijek sam ja taj koga svi žele da slikaju ili dodirnu. Taj dio mog života je završen i sada želim svima samo da pomognem. Šta god mogu da uradim, ja ću uraditi. Šta god da je sugestija ljudi u klubu kako da pomognem svojim igračima, ja ću to i da uradim", naglasio je Poceko.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC