• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pa ko će sad da ih zaustavi?" Stručnjak upozorava vječite: Potrebno je Zvezdi i Partizanu, a niko o tome ne misli!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Vlade Đurović ima jasnu računicu kako Partizan i Crvena zvezda mogu u doigravanje u Evroligi.

 Vlade Đurović Šta treba Zvezdi i Partizanu u Evroligi Izvor: TV Arena sport/Screenshot/MN Press

Vlade Đurović je komentarišući prethodno kolo Evrolige istakao da je oduševljen igrama Partizana, dok je Crvenu zvezdu opomenuo i istakao da treba da se ugleda na najvećeg rivala. Komentarisao je i ostale rezultate u Evroligi, a neposredno prije pobjede Šarunasa Jasikevičijusa upozorio je "vječite" na Fenerbahče.

"Dobro je ako bi Fenerbahče mogao da izgubi sa Jasikevičijusom. Jer, prva utakmica, ako je dobiju, ko će ih zaustaviti? To je isti onaj odnos sa Ivanovićem i Baskonijom, A Fenerbahče je vrlo veliki konkurent i Zvezdi i Partizanu. Tako da ono što je Baskonija kiksirala mnogo znači Partizanu. To nije veliki tim i nije tim kojih se treba plašiti", istakao je Đurović. 

Ipak iako su se neki rezultati u četvrtak poklopili crveno i crno bijelima, potrebno je da oni najlošiji timovi Evrolige upišu pobjede kako bi pomogli "vječitima". Asvel je protiv Panatinaikosa bio vrlo blizu, ali je na kraju Atamanov supertim uspio da dobije taj meč. 

"Ja mislim da su ovi neki rezultati što su se desili dobri su za Zvezdu i Partizan, neki rezultati su dobri. Ono što Zvezdi i Partizanu treba, a to ljudi ne razmišljaju... Asvel i Alba moraju da skinu neki skalp, a oni za sada gube. Imaju po neku pobjedu, ali i sada je bilo gusto. Gledao sam utakmicu, Asvel je mogao uz malo više sreće i koncentracije", zaključio je Đurović. 

Poslije pobjede Fenerbahčea nad Monakom Real Madrid je i dalje ubjedljivo prvi sa 13 pobjeda, 10 trijumfa imaju Barselona i Virtus, a Partizan, Monako, Baskonija i Makabi su na po osam. Zatim slijede Olimpijakos, Valensija, Panatinaikos, Fenerbahče i Efes sa sedam, Bajern ima šest, a Crvena zvezda je 14. sa pet pobeda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC