• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebrona nokautirao saigrač, Džejms se "osvetio" u svlačionici: Znam zašto si to uradio!

Autor Dragan Šutvić

Lebron Džejms dobio je udarac od Ruija Hačimure, pa mu je uzvratio u svlačionici.

 Lebrona nokautirao saigrač, Džejms se "osvetio" u svlačionici: Znam zašto si to uradio! Izvor: Ronald Cortes / Getty images / Profimedia

Lejkersi su doživjeli poraz u San Antoniju (129:115), navijači su jedva čekali da vide duel Viktora Vembanjame i Lebrona Džejmsa. Pružili su i jedan i drugi dobru partiju, ali je jedan momenat obilježio meč. Bio je to momenat kada je Rui Hačimura "nokautirao" upravo Lebrona. Dok je sjedio na parketu i čekao da dođu ljekari cijela dvorana mu je zviždala.

Brzo je sve riješeno, nije bila u pitanju ozbiljnija povreda. Poslije utakmice je "kralj" dočekao svoj trenutak i našao je zanimljiv način da se revanšira Hačimuri. Dok je japanski košarkaš davao izjavu Džejms ga je prekinuo. "Hoćeš da i ja nosim masku kao ti, da ti se pridružim, jasno mi je zašto si to uradio, dr*adžijo", sa osmijehom je poručio Lebron i nasmijao sve.

Smijao se i Rui, dok su ga mediji više ispitivali o bejzbolu i najvećem ugovoru u istoriji sporta koji je potpisao njegov sunarodnik Šohei Ohtani. "To je baš velika stvar u Japanu, mada i globalno. Najbolji je igrač na svijetu u ovom momentu, a bejzbol je najpopularniji sport u Japanu. Svi pričaju o njemu, posebno u Los Anđelesu. Dobra je to stvar za njega, biće sjajno", rekao je Hačimura.

Što se meča tiče za goste nije igrao povrijeđeni Entoni Dejvis, a najefikasniji bili su upravo Lebron (23, 14as, 7sk) i Ostin Rivs (22, 7sk, 4as), kod Sparsa je najbolji bio Darijus Vasel (36, 6sk), dok je Vembanjama uz 13 poena imao 15 skokova i 5 asistencija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC