• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je policija tukla Grobare u Valensiji? Oglasio se španski klub!

Autor Dragan Šutvić

Partizan je pobedio Valensiju, a jedan od detalja o kom se posebno priča je sukob policije i navijača crno-bijelih na tribinama.

 zašto je španska policija tukla navijače partizana Izvor: Twitter/screenshot/DepCOPEValencia

Partizan je pobijedio Valensiju u Evroligi i nastavio je pobednički niz. Dok su igrači na parketu završavali posao na tribinama je došlo do sukoba između pristalica crno-bijelih i španske policije. Nikome nije bilo jasno šta se tačno dogodilo i zbog čega je došlo do haosa.

Zbog svega toga oglasila se hitno i Valensija. Usred noći osvanulo je saopštenje zbog nemilih događaja na tribinama. "Želimo da se izvinimo našim navijačima, posebno onima koji su bili u blizini sektora 218 zbog svega što su uradili navijači Partizana. Oni su okupirali mjesta koja nisu bila njihova i pokazali su nekulturno ponašanje koijm su primorali predstavnike bezbjednosti da reaguju i da presele naše navijače. Klub će uraditi sve kako se ovako nešto nikada više ne ponovi", navodi se u saopštenju.

Navijači domaćeg tima oglasili su se i u komentarima, neki od njih su pisali da su "ljudi sa djecom otišli kući zbog toga" i krivili su klub što nije bolje obezbijedio taj sektor.

"Nije bilo bezbjedno, morao sam da odem sa djetetom", napisao je jedan od navijača. Neki su pisali i da su mjere bezbjednosti i kontrole na ulazima bile užasne. "Trebalo bi da vas bude sramota, platio sam kartu i nisam mogao da gledam meč, isto se desilo i na meču protiv Žalgirisa prošle sezone, ništa niste naučili."

Partizan nastavlja špansku turneju, pošto ima još jedno gostovanje. Iz Valensije ide u Madrid gdje će u četvrtak igrati protiv Reala. "Čestitao bih svojim igračima i želim da se zahvalim navijačima koji nas prate gdje god da igramo", rekao je Željko Obradović poslije meča.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC