• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić se sprema sa legendom Evrolige! Rekao da je Nikola najbolji na svijetu, ali da li ga prepoznajete? (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić ima i dalje šta da nauči od njega, ali priznaje i sam Senegalac da je Somborac blizu perfektnog igrača.

 Nikola Jokić i Bonifejs Ndong treniraju zajedno Izvor: x/printscreen/@Canyameridis71

Pred meč sa Torontom videli smo Nikolu Jokića kako vježba sa legendarnim centrom iz Evrolige, a mnogi nisu prepoznali o kome se radi! U pitanju je 213 centimetara visoki Senegalac Bonifejs Ndong, koga najviše pamtimo iz perioda kada je igrao za Unikahu, Barselonu i Galatasaraj.

Uzeo je Evroligu sa Barselonom 2010. godine, a sada osim što je selektor Senegala radi i u stručnom štabu Nagetsa, pogotovo individualno sa centrima. A na čemu radi sa Nikolom Jokićem i šta vidi u njegovoj igri otkrio je u intervjuu za španske medije. 

"Reći ću da vidim da je sazrio jer djeluje kao da sve zna. On je neko ko, ako ne pričamo o odbrani, nema mane. On kontroliše sve i dominira, skoro kao da zna šta svi ostali misle. Pričati o stvarima koje on mora da popravi je teško. On je sazrio, shvata šta je potrebno da bi se pobijedilo u NBA i dolazi sa više želje, ali rekao bih da on može da bude bolji fizički", rekao je Ndong. Pogledajte ga kako radi sa Jokićem:

Nekada sjajni evroligaški centar koji u karijeri ima i jednu NBA sezonu u kojoj je nastupao za Los Anđeles Kliperse je istakao da je Nikola Jokić najbolji košarkaš na svijetu.  

"Prednost koju smo imali prošle sezone je da smo igrali jako dobro u toku sezone i skoro pa smo mogli da se odmorimo pred plejof. Sada je bitno da pobjeđujemo da ne bismo morali da se borimo na kraju. Znamo da imamo najboljeg košarkaša na svijetu i ako igramo u dobroj formi, bez povreda daćemo sebi šansu da pobijedimo", završio je Ndong. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC