• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikoli Jokiću se "smučila" američka himna! Navijači snimili "bojkot", ovo radi svaki put tokom intoniranja! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte kako Nikola Jokić reaguje za vrijeme intoniranja američke himne uoči svake utakmice u NBA ligi.

 Nikola Jokic ne slusa do kraja americku himnu navijaci primijetili Izvor: YouTube/Bleacher Report/Screenshot

Nikola Jokić voli košarku, a sve ostalo oko nje manje-više. Tako ga često vidimo neraspoloženog na zagrijavanju, u razgovoru sa medijima, a jedna od stvari koje mu takođe ide živce su i mnogobrojne stvari uoči same utakmice. Ne samo da ga mediji prate u stopu i motre šta je obukao, nego i pred svaku utakmicu NBA lige - viđamo i šarolik specijalni program u koji je obavezno uključena i himna Sjedinjenih Američkih Država.

Navijači su primijetili da je to Jokiću počelo da smeta, tako da ne može da dočeka da se izvođenje himne završi - kako bi što prije mogao na parket. Tako je na meču protiv Bruklina, na kome je završio krvavih ruku, odjurio da skine trenerku dok je još himna bila u toku. Pogledajte taj snimak:


"Gledala sam Nagetse protiv Netsa prošle noći i Jokiću se smučila himna na kraju. Sve vrijeme se istezao i na kraju otišao. Zato ga narod obožava", napisala je korisnica Tvitera kojoj su potom i drugi napisali da su isto primijetili na utakmici protiv Netsa, dok je isto zanimljivo da su se javili i oni koji su Jokićev "bojkot himne" primijetili i ranije"Radi to na svakoj utakmici", "Uradio je to i na utakmici na kojoj sam i ja bio", "Prije svake utakmice to radi...".

Na društvenim mrežama se doduše nisu pojavili snimci sa utakmice koju je Jokić odigrao prethodne noći protiv Šarlota i ponovo je ostavio sjajan utisak, s tim da mu je falila jedna asistencija za tripl-dabl. Denver je pobijedio 102:95, a Jokić nije završio meč zbog šest ličnih i imao je učinak: 18 poena, deset skokova i devet asistencija.

Jokić će za Božić po gregorijanskom kalendaru igrati protiv Golden Stejta (20.30, ponedjeljak), a potom ga čeka odmor od četiri dana. Najvjerovatnije će ga provesti u svojoj vili kod Denvera. Pogledajte kako izgleda:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:02
Vila Nikole Jokića
Izvor: Tiktok/athletehomes
Izvor: Tiktok/athletehomes

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC